Visul fiecărei femei: 5 secrete ca să arăți scump în fiecare zi, cu cheltuieli minime!

Nu este un secret faptul că chiar și o ținută scumpă și luxoasă la un preț astronomic poate arăta ieftină și neatractivă. De fapt, pentru a arăta scump și elegant, nu este neapărat să cheltuiești sume exagerate. Este suficient să urmezi câteva reguli simple și voila! Bineînțeles, trebuie să faci unele cumpărături, dar nici chiar să dai întregul salariu pe înnoirea garderobei!

Pantalonii

Pentru a arăta bine atât la birou, cât și la o plimbare, merită să acorzi preferință pantalonilor din țesături naturale. Uită de imprimeuri, decor, rupturi și alte elemente. Dacă blugi, atunci clasici de culoare albastru închis sau albastru. Dacă pantaloni, atunci gri sau o nuanță de asfalt umed. Este mai bine să uiți de culoarea neagră, deoarece pe ea sunt vizibile toate defectele materialului, scamele, praful și firele de păr. Gri arată mult mai nobil și îngrijit.

În ceea ce privește lungimea, nu uita de regula principală: blugii trebuie să fie întotdeauna suflecați. Pantalonii clasici trebuie să aibă o lungime până la glezne. Singurele excepții sunt modelele îngustate care arată bine și de lungimi mai scurte.

Rochia

Cum să alegi o rochie? Acordă atenție materialului. Este mai bine să optezi pentru țesăturilor dense care nu se șifonează sau lânii cu adăugarea materialelor sintetice – acesta este unicul caz când sunt preferate țesăturile artificiale. Și uită de viscoză: subliniază imperfecțiunile figurii și după câteva purtări arată ca o cârpă extinsă.

Modelul ar trebui ales în funcție de ceea ce se potrivește siluetei tale. Sarcina principală este de a sublinia avantajele, de a ascunde defectele și de a crea imaginea dorită. Evită combinațiile de culori provocatoare și modele prea spectaculoase. Lungimea – de la genunchi și mai jos. Totuși, fustele mini nu pot oferi acel luciu și aspect scump, cu ele există întotdeauna riscul să arăți vulgar.

Pantofii

Cel mai bine este să ai în garderobă între 4 – 5 perechi de pantofi pentru toate ocaziile: adidași albi, pantofi negri cu toc înalt, balerini, pantofi clasici pe talpă și cizme sau botine până la gleznă. Acest „set” îți va permite să arăți întotdeauna perfect. Optează pentru culori clasice – negru, alb, nude, roșu, maro, albastru închis.

Materialul – desigur, piele, mai bine netedă. Este mult mai ușor de îngrijit decât pielea întoarsă sau pantofii de lac. În plus, astfel de încălțăminte este mai rezistentă și durabilă. Nu ar trebui să alegi modele cu accesorii și detalii în exces: acestea nu se vor potrivi fiecărei ținute.

Accesorii

Geanta este probabil singurul lucru din garderoba ta, care ar trebui să fie scump. Cu alte cuvinte, este mai bine să cumperi una și de calitate decât mai multe și ieftine. Orice ținută accesorizată cu o geantă scumpă va arăta superb!

Cea mai bună opțiune este modelul minimalist din piele naturală de culoare clasică. Logo-urile și etichetele ar trebui să fie reduse la minim sau eliminate în totalitate.

Bijuterii

Pentru a crea imaginea „scumpă” perfectă de zi cu zi sunt potrivite bijuteriile simple și elegante din argint sau aur. Nu exagera cu pietre și decor special. Cercei simpli cu perle, câteva inele subțiri, niște brățări elegante sau un colier futurist – atât este suficient!

Întradevăr, moderația și minimalismul te vor ajuta să arăți întotdeauna extraordinar: cu cât ținutele sunt mai simple și concise, cu atât mai bine!