Un simbol al eleganței: 5 sfaturi scurte de la renumita Coco Chanel!

A fost, probabil, cea mai influentă femeie din istoria modei. Devenită un simbol al eleganței și stilului, Coco Chanel a reușit să construiască un imperiu într-o industrie dominată de bărbați. În timpul vieții sale, renumita Coco a luptat pentru libertate.

Ea credea că oamenii trebuie să rămână ei înșiși, atât în viața personală, cât și în ceea ce ține de felul de a se îmbrăca.

Sfaturi utile de la Coco Chanel:

1.Mâinile trebuie să rămână libere

-Este mai bine să folosești poșete cu mânere lungi.

-Libertatea femeii începe cu mâinile ei și desigur cu frumusețea.

-O geantă de umăr este întotdeauna alegerea excelentă.

2.Libertatea în viața personală

Coco trăia pentru sine și nu își făcea griji de ceea ce spuneau alții despre ea.

„Spiritul liber este întotdeauna la modă.”

3.Alege haine confortabile

Renumita creatoare de modă considera că hainele ar trebui să îți aducă mai întâi confort, nu trebuie să porți ținute strâmte sau incomode. Creațiile ei revoluționare nu erau doar elegante, dar și confortabile și practice. Datorită ei, femeile au scăpat de povara de a purta corsete. Tot ea a fost cea care a avut curajul să scurteze fustele, astfel încât să lase gleznele la vedere.

4.Nu-ți fie frică de experimente

Chanel și-a câștigat faima la 50 de ani. Apoi, a revenit din nou în lumea modei la 70 de ani, a creat o colecție de haine elegante și a devenit celebră.

Cu o viziune revoluționară și gusturi impecabile, Coco a reușit să influențeze generații întregi.

5.Poartă negru

Mica rochie neagră este bine cunoscută și a apărut datorită lui Coco. Până atunci, femeile considerau că o asemenea ținută este potrivită doar pentru înmormântări.

Revista Vogue a prezis că mica rochie neagră va fi purtată peste tot în lume. Până astăzi, acest tip de rochie este considerat un simbol al eleganței și simplității.