Un milionar de 29 de ani economisește 99% din venitul său: Iată lucrurile pe care nu aruncă banii niciodată!

Vlogger-ul Graham Stephan câștigă 220 de mii de dolari pe lună și cheltuiește doar 1% din această sumă. El câștigă bani datorită blogului său video de pe YouTube și, de asemenea, investește în imobiliare.

La doar 26 de ani, Stephan a depășit pragul de 1 milion de dolari. Acum, el are 29 de ani și consideră că a reușit să devină milionar în special datorită pasiunii sale pentru economisirea banilor. „Economisesc aproape 99% din venitul meu, deoarece câștig mult, iar cheltuielile mele sunt mici” – spune el.

Milionarul a relatat pentru CNBC, că două dintre lucrurile pe care a ales să nu arunce banii sunt cafeaua și hainele de la brandurile cunoscute.  Tânărul consideră că prețurile de la Starbucks sau Coffee Bean sunt „ridicole”, așa că nu cumpără niciodată cafea de la ei. În schimb, își face cafeaua acasă – pentru o ceașcă de cafea, preparată de sine stătător, el are nevoie de doar 20 de cenți.

Aceeași părerea, bărbatul o are și referitor la haine: „Nu văd niciun rost să cheltuiesc 700 de dolari pe încălțămintea Gucci, dacă pot merge să cumpăr ceva similar la Aldo sau H&M, unde este mult mai ieftin”.

Stephan are obiceiul de a economisi încă din copilărie, iar banii pe care îi salvează preferă să îi investească în real-estate.

„Pentru a deveni milionar, nu trebuie să stai să te gândești la fiecare achiziție, nici nu trebuie să lucrezi 12 ore pe zi. În schimb, trebuie să gândești înafara tiparelor. Ceea ce funcționează pentru mine, nu cred că funcționează pentru toată lumea. Fiecare are o abordare diferită privind economisirea banilor” – spune tânărul milionar.