Un italian ingenios a făcut utilizatorii să râdă, urmând meticulos instrucțiunile impuse de autorități!

În timp ce milioane de chinezi au fost nevoiți să stea acasă și să se plictisească în ultimele luni, practic fiecare al treilea a descoperit că are un talent artistic. Din fericire, Internetul ne vine în ajutor în orice situație – au cântat, au dansat, și-au citit propriile poezii în fața camerelor web. Apropo, unii chiar au reușit să câștige bani pe asta. După care, a venit rândul italienilor să surprindă lumea.

Italienii sunt un popor atât de temperamental, care adoră să comunice. Să săruți un prieten la întâlnire și la despărțire este o normă pentru ei!

Iar acum, o astfel de nenorocire neașteptată a venit peste noi toți, o pacoste numită COVID – 19 și a obligat autoritățile să meargă la un pas de neconceput – să limiteze comunicarea personală între cetățeni! Cu toate că a sunat absurd de la început, a trebuit să ne conformăm cu toții acestor măsuri importante. În special, să menținem o distanță de cel puțin un metru între oameni aflați în locurile publice.

Atunci în scenă a apărut el – eroul timpului nostru. Până când, numele bărbatului rămâne necunoscut, dar există o mare probabilitate că el va fi poreclit „domnul Păstrați distanța!”.

Raza cercului este de 1 metru, într-adevăr! 

Pe internet a apărut un filmuleț, care imediat a devenit viral: un italian a decis să respecte literalmente regulile impuse de autorități. Bărbatul a ieșit în stradă, purtând un cerc cu raza de 1 metru, care nu permitea oamenilor să se apropie de el. Bărbatul a încercat să respecte exact ceea ce este la ordinea zilei – să evite contactul inutil, ferindu-se de trecători.

Mulți utilizatori au găsit inițiativa italianului foarte amuzantă, pe când alții l-au considerat un geniu, căci acesta chiar a atașat și o unealtă specială pentru a selecta de la distanță produsele în magazin.

Bineînțeles, nu trebuie să facem haz de necaz, dar chiar și în cele mai disperate momente ale vieții nu ar trebui să ne pierdem simțul umorului!