Un cuplu sărac a adoptat un copil. Peste ani, tânărul le-a oferit o viață de vis!

Cuplul din Filipine, Nanai și Tatai, nu ducea o viață chiar atât de îndestulată. Familia avea probleme financiare, așa că condițiile lor de viață lasau de dorit. Însă, ei oricum au decis să facă o faptă bună și să îmbunătățească viața unui copil.

Cu mulți ani în urmă, cuplul a adoptat un băiat. Părinții adoptivi nu i-au putut oferi copilului prea multe bogății. Tatăl lucra ca hamal, iar mama ca vânzătoare, în familie mai erau și alți copii.

Dar ei toți i-au dăruit micului Javy Badile Larazo dragostea, căldura și grija lor. În ciuda numeroaselor dificultăți, familia încerca să-l susțină în toate.

Javy a crescut și a început să muncească mult pentru a-și construi propria carieră. Băiatul a obținut o educație bună și și-a promis că le va oferi o viață mai fericită oamenilor care l-au crescut. După ani de muncă, tânărul a reușit.

Javy Badile și-a construit o carieră de succes în management și deține acum un post de frunte într-una dintre cele mai mari companii filipineze.

Amintindu-și de promisiunea dată, tânărul a decis să ofere familiei sale o viață cu adevărat fabuloasă. Recent, Javy a construit o casă de vis pentru părinții săi.

Întreaga familie numeroasă s-a mutat într-un conac luxos cu 7 dormitoare. Tânărul de succes este fericit că a reușit să facă acest gest frumos în semn de recunoștință față de părinții săi.

Părinții adoptivi, frații și surorile lui Javy nu au încetat să îl susțină în toate începuturile și reușitele sale. Ei sunt nespus de bucuroși și se mândresc cu el.

Acum, Nanai și Tatai nu duc lipsă absolut de nimic. Fiul recunoscător le-a oferit o viață demnă. Javy călătorește adesea cu părinții pentru a îi bucura cu cât mai multe momente frumoase.