Un accesoriu de neînlocuit: 6 moduri stilate de a purta o eșarfă în 2020!

Eșarfa este un accesoriu care a fost prezent invariabil în garderoba femeilor de-a lungul secolelor, fie legată pe cap sau la gât, purtată în mână sau aruncată peste umeri. Moda este schimbătoare, iar tendințele moderne stilizează acest accesoriu în tot mai multe moduri noi. Cât de actual este să îl porți în 2020?

O eșarfă mică la gât

Eșarfa legată la gât va deveni un accent elegant care completează o cămașă sau un pulover. Este bine să combini un accesoriu cu imprimeu cu tun top monocrom pentru a adăuga o notă de prospețime unei ținute casual. Iar un nod micuț la o parte va fi detaliul jucăuș din imaginea ta!

Împreună cu o curea subțire la talie

Bloggerii de modă sunt încântați de acest mod de a purta eșarfa. Accesoriul lung este aruncat nepăsător peste umeri, peste un sacou sau un cardigan, iar capetele sunt prinse cu o centură subțire la mijloc. Stilat, elegant și foarte neobișnuit!

În loc de centură

În general, fashionistele încearcă să înlocuiască cu eșarfele și aproape totul. Deci, și centurile au căzut în fața acestei tendințe. Leagă o rochie-cămașă sau o fustă creion și imaginea ta va prinde o nouă viață!

Brățară de mătase

Da, da! Dacă vei lega o eșarfă sau o basma la gleznă sau la încheietura mâinii, atunci cu siguranță nu vei trece neobservată. Trebuie să o legi suficient de strâns, așa că asigură-te că accesoriul este mic, în caz contrar îți poate crea disconfort pe parcursul zilei.

Strânge-ți părul

Și această tendință este o nouă versiune a stilului pin-up, în care fashionistele își accesorizează coafurile și își strâng părul într-un mod foarte frumos. Poți să înlocuiești elasticul pentru păr cu o basma sau să o folosești pe post de bentiță. Nimeni și nimic nu îți poate limita imaginația, atunci când vine vorba de stil!

Dă o viață nouă unei poșete 

Leagă o eșarfă în jurul mânerului sau fă un mic nod îngrijit la o parte și geanta preferată, chiar și una clasică, va deveni un accent stilat în imaginea ta. Este o opțiune excelentă pentru o întâlnire romantică sau o ieșire cu prietenii.