Trucuri cu folos: 10 secrete care te vor ajuta să faci față neplăcerilor cotidiene!

În fiecare zi ne confruntăm cu o mulțime de dificultăți și neplăceri cotidiene, care pot fi rezolvate cu ușurință cu ajutorul unor trucuri utile din arsenalul nostru. Înainte, se numeau sfaturi utile și oamenii le găseau mai des în ziare. Astăzi, totul este mult mai simplu. Fiecare gospodină are acces la Internet, unde aceste trucuri și sfaturi de uz casnic se găsesc cu duiumul!

Așadar, cu ajutorul motorului de căutare am reușit să găsesc câteva opțiuni interesante pe care merită să le cunoști și chiar să le aplici!

1.Scapă de umiditate și mirosul neplăcut din încălțăminte

De obicei, după spălare, pantofii se usucă foarte greu. Pentru a accelera acest proces utilizează nisipul pentru litiera pisicii. Pune-l în pungi de nailon confecționate din dresuri vechi și lasă-le în pantofi peste noapte. Iar pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor care provoacă apariția unui miros neplăcut, pune în încălțăminte pungi cu bicarbonat de sodiu.

2.Albește-ți dinții în condiții casnice

Folosește o coajă de banană pentru a-ți șterge dinții cu partea din interior timp de 15 minute. După care, periază dinții în mod obișnuit. Albirea ușoară îți este garantată!

3.Scapă de petele de transpirație

Cel mai obișnuit cartof poate preveni apariția petelor de transpirație pe haine în zona subrațului. Este suficient să ștergi subrațul cu o jumătate de cartof, lasă sucul de legume să fie absorbit de piele, după care clătește cu apă.

 4.Sosul de soia te ajută în cazul arsurilor ușoare 

Data viitoare, încearcă neapărat să utilizezi sosul de soia pentru a trata arsurile ușoare de pe piele. Acesta alină rapid durerea și elimină roșeața.

5.Pentru ca sticla cu sos sau ulei să rămână curată

Se întâmplă adesea să torni sos sau ulei, iar reziduurile curg pe dinafara sticlei. Deci, pentru a preveni acest lucru, poți atașa un șervețel direct sub gâtul sticlei.

6.Iată cum mai poți utiliza acest orificiu de la tocator! 

7.Pentru ca cratița să nu se înnegrească, adaugă o felie de lămâie în timpul gătitului. 

Apropo, și puțin oțet poate soluționa această problemă.

8.Știai că un vârf de sare poate face gustul amar al cafelei un pic mai moale? 

9.Iată cum să deschizi o sticlă de vin, dacă nu ai un tirbușon la îndemână! 

O poți face ușor cu ajutorul unei agrafe.

10.Cum să rezolvi rapid problema fustei (rochiei) care se ridică mereu? 

Este suficient să pulverizezi puțin spray fixativ pe dresuri. Și nu vei mai avea bătăi de cap!