A transformat scara într-o cramă: Ideea perfectă pentru economisirea spațiului!

Autoizolarea poate deveni momentul perfect pentru a face ordine generală în casă. Poți arunca tot ce este inutil sau poți implementa un proiect neobișnuit. Exact cum a făcut și eroul acestui articol, un constructor care a reușit să combine două lucruri incompatibile la prima vedere – scara și un depozit de vinuri.

Scara care duce la etajul doi în această casă, servește acum ca și o oarecare cramă. Nu doar arată neobișnuit, dar este o idee care permite economisirea spațiului!

Murray Burrill, un constructor în vârstă de 58 de ani și restaurator de locuințe din Victoria, Australia, a împărtășit recent fotografiile de la cel mai recent proiect al său. El a lucrat la construirea unei care, în care se planifica realizarea unei crame. Și depozitul pentru vinuri a apărut într-adevăr acolo, dar într-un loc cu totul neașteptat. Murray a decis să îl combine cu scara care duce la etajul doi, și aceasta a fost o decizie corectă!

„Clienții mei iubesc vinul, iar eu urăsc spațiul neutilizat” – a explicat el.

Sub fiecare treaptă există niște sertare speciale. De toate sunt 12 și în acestea pot fi depozitate 156 de sticle de vin. Depozitul neobișnuit este echipat cu sistem de izolare și control al temperaturii.

Pentru realizarea ideei a fost nevoie de 5 000 de dolari și o săptămână și jumătate de lucru. Apropo, în sertare pot fi stocate nu numai sticle, ci și alte lucruri utile.

Astfel, proiectul s-a dovedit a fi economisitor nu numai de spațiu, ci și din punct de vedere financiar. Căci, construcția unei adevărate crame ar fi costat mult mai mult. Iar această soluție este non-standard și cu adevărat convenabilă pentru oamenii obișnuiți.