Tot ce contează când iubești este interiorul! Ți-o demonstrează acest cuplu

Fiecare femeie visează să găsească bărbatul, care o va iubi orice s-ar întâmpla. Viața este atât de imprevizibilă, încât ne dorim ca iubirea partenerului să fie de neclintit. Din păcate, orice relație trece prin diverse încercări, care arată cât este aceasta de trainică. Necazurile pot face cuplul mai puternic sau îl pot distruge, în funcție de iubirea pe care se bazează relația lor.

Michael Hoskin și sportiva Turia Pitt s-au confruntat cu una dintre aceste încercări, când ea a suferit arsuri pe 60% din corp, după un accident în timpul supermaratonului din anul 2011.

Acel incendiu nu a lăsat nimic din frumusețea pe care o avea Turia.

SYDNEY, AUSTRALIA – NOVEMBER 17: Turia Pitt and Michael Hoskin arrive at the world premiere of Unbroken at the State Theatre on November 17, 2014 in Sydney, Australia. (Photo by Brendon Thorne/Getty Images)

Într-o astfel de situație mulți bărbați pur și simplu ar dispărea fără urmă, Michael însă a știut dintotdeauna că va fi cu iubirea vieții sale.

Deși Turia arată cu totul altfel decât în momentul în care s-a îndrăgostit de ea, el și-a păstrat în memorie acea imagine. Atunci când iubita sa a fost în comă timp de o lună după accident, Michael a spus că se va căsători cu ea, dacă aceasta își va reveni.

Unii oameni nu înțelegeau de ce bărbatul a rămas cu ea, mai ales că nu erau căsătoriți la acel moment. Cineva l-a întrebat direct despre asta, iar răspunsul său a fost fenomenal:

„Eu m-am îndrăgostit de sufletul și caracterul ei. Ea este unica femeie care continuă să-mi îndeplinească visurile.”

În 2016 cuplul s-a căsătorit, iar peste un an a apărut și primul lor copil. În prezent, cei doi sunt fericiți și nimeni nu se mai îndoiește de iubirea lor.