Timp de 2 luni, această fată și-a creat rochia pentru balul de absolvire! Rezultatul i-a uimit pe toți!

Multe dintre noi știu, cât de dificil poate fi uneori să îți găsești ținuta perfectă pentru un eveniment important. Mai ales dacă vorbim despre balul de absolvire. Rochia nu trebuie să fie prea vulgară, să fie în pas cu moda și să reprezintă stilul și caracterul absolventei.

Silvia Citakova este o absolventă în vârstă de 19 ani, originară din Bulgaria. După ce fata nu a reușit să găsească nimic ce i s-ar potrivi în magazine, a decis să găsească o altă soluție pentru problema ei. Aceasta i-a impresionat pe toți cu ținuta aleasă pentru balul de absolvire. Rochia ei a fost confecționată din in și a fost decorată cu broderii în stil etnic.

Încă din copilărie, Silvia adora să deseneze. Iar atunci când ea a decis să își facă studiile în domeniul designului, i-a venit ideea să își creeze singură o rochie pentru balul de absolvire după propriul gust.

Silvia a petrecut 2 luni de zile gândindu-și și creându-și rochia cu motive tradiționale.

Problema era, că fata nu știa să coase, de aceea a fost nevoită să caute un specialist în domeniu, care putea să transforme toate ideile absolventei în realitate.

Prin urmare, Silvia a apelat la o croitoreasă care a reușit să realizeze cele mai mărunte detalii pentru decorul rochiei, pe care le-a gândit fata. Broderiile au fost realizate doar în 4 culori – roșu, verde, galben și negru.

Silvia a promis că va păstra rochia ca amintire și posibil o va transmite fiicei sale. Familia Citakov apreciază foarte mult lucrurile care păstrează spiritul și tradițiile bulgare.