Tendința care nu iese din modă: 18 imagini cu manichiură în nuanțe nude care te vor cuceri!

Orice femeie își dorește ca unghiile ei să arate elegante și scumpe. În acest sens, îți sugerăm să atragi atenția la una dintre cele mai actuale tendințe în materie de manichiură – nuanțele nude. Culorile nude se potrivesc oricărui stil, iar unghiile tale vor avea aspect gingaș și îngrijit.

Paleta culorilor nude este bogată, iar pentru ca acestea să nu pară prea plictisitoare, poți adăuga întotdeauna detalii cu ajutorul design-ului. Inspiră-te din selecția de imagini prezentată mai jos!

Nuanțele nude arată nemaipomenit de gingaș pe unghii și se potrivesc perfect pentru orice ocazie. Manichiura în tonuri delicate de crem, bej, roz pudrat sau gri deschis este potrivită pentru orice eveniment sau moment al zilei.

Aceasta se asortează de minune atât cu ținutele de birou, cât și cu cele în stil casual.

Un avantaj în plus al nuanțelor nude este acela că pot fi purtate indiferent de lungimea și forma unghiilor. Arată la fel de superb pe unghiile scurte, dar și pe cele lungi.

În același timp, dacă vrei să oferi manichiurii tale nude un plus de farmec, poți recurge la mici trucuri de înfrumusețare.

Fie că alegi accente de culoare, strasuri, aplicații sau desene geometrice, rezultatul va fi unul deosebit și iar unghiile tale nu vor rămâne neobservate.

Culorile neutre sunt o bază excelentă pentru diverse experimente în ceea ce ține de ornamentare.

Desenele geometrice abstracte în stil minimalist rămân a fi în tendințe încă de anul trecut. Acestea vor fi bine evidențiate pe o manichiură în nuanțe nude.

Tu ce fel de nuanțe preferi în manichiură? Ai opta pentru astfel de nuanțe blânde și calde?