Stilul de afaceri pentru femeile plus-size: 6 Rochii pe care să le îmbraci la serviciu!

Alegerea hainelor pentru femeile supraponderale este întotdeauna dificilă, deoarece este important să alegi lucrurile, astfel încât acestea să nu îți fac figura și mai voluminoasă. În plus, alegerea ținutelor pentru serviciu este limitată de codul vestimentar pentru birou. Deci, trebuie să ții cont de mai multe cerințe decât de obicei. Hainele trebuie să fie stricte, elegante și în stil office.

Prima și cea mai importantă regulă: hainele ar trebui să stea bine pe figura plinuță. Exclude modelele cu decolteu adânc, fustele scurte sau fentă exagerată. Astfel de articole nu sunt potrivite categoric pentru munca la birou.

Rochia – vestă

Acest model de rochie arată impresionant. Este cusut în funcție de figură și ascunde defectele ei. Rochia este realizată din materialul care își păstrează bine forma.

Întrucât rochia-vestă este un model fără mâneci, merită să fie purtată de către femeile, la care partea superioară a brațelor arată bine.

Dacă mâinile sunt pline, atunci este mai bine să optezi pentru o rochie cu mâneci. Alege un model cu lungimea maximă a mânecilor de 3/4.

Rochia dreaptă

Rochia cu croială dreaptă, cu mâneca până la cot este perfectă pentru a fi purtată la birou. Un astfel de model va oferi libertate de mișcare și va ajuta la ascunderea defectelor figurii. În acest caz, rochia nu arată lipsită de formă.

Ansamblul este completat cu un mic colier care aduce prospețime întregii imagini.

Rochia alb-negru

Destul de interesant arată modelele de rochii, la care o parte este din țesătură neagră, iar alta – albă. Linia asimetrică din partea de jos face ca acest model să fie impresionant și elegant.

Rochia – sacou

Rochia – sacou, spre deosebire de primul model, nu are nevoie de completări. Modelul arată destul de strict și elegant pentru a fi îmbrăcat la birou. În culoarea de albastru închis, aceasta pare să fie ținuta perfectă pentru o întâlnire de afaceri.

Rochia parte peste parte

Combinația de alb-negru a fost întotdeauna reușită, mai ales când vine vorba de ținutele de birou. Optează pentru un model parte peste parte, care se potrivește în mod deosebit femeilor cu forme voluptoase. Accesorizează corect ținuta, astfel încât imaginea ta să nu pară plictisitoare.

Ținută plină de prospețime

Dacă ești o fire mai îndrăzneață, optează pentru culori deschise și proaspete. Nu trebuie să te agăți de stereotipurile, conform cărora femeile plinuțe trebuie să poarte doar negru. O astfel de ținută va aduce o notă de bună dispoziție chiar și în cele mai încărcate zile de muncă.