Și-a dedicat întreaga viață celor 4 copii și a uitat de sine! Vezi cum arată femeia după o vizită la salon!

În lumea aceasta există milioane de femei care oferă tot și primesc prea puțin în schimb. Acestea dau tot ce au mai bun în slujba celorlalți și uită de ele însele. Uită să se bucure de viață, să fie fericite, să se iubească și să se privească în oglindă.

Locuitoarea Republicii Cehe, Zuzanna are 57 de ani. A crescut patru copii. Cu o familie numeroasă, femeia aproape că nu a avut timp pentru sine. Prin urmare, ea a îmbătrânit prea repede.

Deseori, Zuzanna urmărea emisiunile televizate despre diverse transformări ale femeilor trecute de vârsta tinereții. De multe ori își dorea să facă și ea o schimbare, dar lăsa aceste gânduri pe altă dată. Din fericire, mama a patru copii a fost ajutată de organizația „Dobromysl”, care sprijină mamele cu mulți copii.

Stilistul a descoperit, că din cauza îngrijirii proaste, părul Zuzannei a devenit moale, lipsit de viață și predispus să se îngrașe rapid. Specialistul i-a vopsit părul într-o culoare foarte sofisticată. A combinat tonuri deschise în partea superioară a capului și nuanțe de maro în jurul feței. În plus, femeia s-a ales cu o tunsoare nouă. Datorită acestui fapt, chipul ei a căpătat un aspect mai proaspăt.

Zuzanna s-a bucurat de un masaj cu peeling al mâinilor, precum și de o mască hidratantă. Aceste proceduri i-au înmuiat și revigorat pielea mâinilor.

Cu ajutorul machiajului, a fost posibilă ascunderea venelor dilatate și petelor cauzate de vârstă. Pentru a oferi feței un aspect cât mai natural, machiajul a fost realizat în culori de auriu și bronz.

De asemenea, femeia a obținut câteva sfaturi pentru înnoirea garderobei. Zuzanna a rămas mulțumită de rezultatele transformării și radia de fericire.