Și constructorii plâng: 7 „perle” de pe șantier! Ingenioase sau stupide?

Meșterii doar cu alți meșteri pot fi comparați: unii fac lucrul mai rău, alții puțin mai bine, iar alții fac lucrări aproape perfecte. Există o castă specială de constructori și reparatori, ale căror capodopere au ajuns imediat pe internet. Să ne bucurăm și de „calitatea” acestor lucrări.

Cum se face?
Pentru a crea astfel de capodopere, trebuie să vă aflați în condiții deosebit de dificile. De exemplu, cu picioarele în sus. În această poziție, sângele lovește tâmplele, mâinile amorțesc și ochii se întunecă. Cum altfel să explice această calitate? Se poate presupune că persoana care vopsește aceste borduri a fost ținută exact de picioare și a lucrat din această poziție.
Acest sudor, cel mai probabil, a lucrat în condiții similare și chiar cu vitraliu suplimentar pe scut. Ne întrebăm dacă va curge puternic sau frumusețea nu afectează calitatea? Rugăm să comenteze acest lucru sudorii cu experiență!
Dar dacă funia de siguranță este legată în acest mod, de gât, cum va funcționa? În acest caz, calitatea vopsirii ar trebui să fie excelentă. Pensula va rula lin, fără pete. Acest constructor, aparent, și-a înfuriat șeful de șantier, așa că acesta i-a dat ultima șansă.
Există o sarcină – trebuie îndeplinită indiferent de orice. Șeful a spus să o facă, ceea ce înseamnă că nimic nu ar trebui să interfereze cu acest proces. Chiar și pilonul de susținere!
„Mâinile noastre de aur” nu vor fi oprite de niciun element. Li s-a spus să instaleze vasul de closet conform proiectului – vor tăia pereții pentru aceasta. Nu există robinet sub mâini – poți fi și un șurub. Lucru cel mai important este operativitatea, dar estetica nu este atât de importantă!
Nu există rebut în munca noastră!
O altă capodoperă a meșterilor. Privind acest lucru, se poate presupune că profesioniști de nivel nepământean au lucrat aici. Poate că sunt obișnuiți să acționeze fătă gravitație, dar aceasta nu este o placă a unei nave spațiale și nici măcar un zid de cățărare, deși este foarte asemănător. Acesta este un tavan complex.
A fost utilizată aici o metodă unică de producție fără deșeuri: nici o bucată nu pleacă la coșul de gunoi – totul este utilizat!

Totuși, de ce plâng constructorii?
Aceste creații sunt distractive de privit doar din exterior, dar dacă trebuie să refaci toate acestea, nu va fi deloc distractiv. De aceea, constructorii plâng…