Sharon Stone: „Femeia trebuie să-și știe prețul, dar să nu-l spună nimănui.”Înțelepciunea acriței te va surprinde

Sharon Stone este cunoscută pentru IQ-ul său ridicat printre starurile de la Hollywood. La ai săi 60 de ani, actrița continuă să glumească și să-și bucure fanii cu niște perle ingenioase, amuzante, dar și înțelepte. Iată cum vorbește Sharon Stone despre frumusețe, îmbătrânire și bărbați.

Chirurgia plastică nu e pentru mine, dar nici nu încerc să judec femeile care recurg la ea. Dacă asta te face fericit, de ce nu?

Să fiu sinceră, eu am încercat botoxul și nu o singură dată. Din fericire m-am oprit la timp, pentru că nu vreau să mă transform în unul dintre „peștișorii de aur” care bântuie pe culmile Hollywood-ului. Din cauza botox-ului toate actrițele au început dintr-o dată să semene una cu alta. Eu vreau să rămân eu însămi. Eu vreau să fiu văzută ca o femeie cu mulți ani frumoși în spate.

În California trăiesc 400 de mii de blonde nenaturale cu aceleași nasuri, buze gigantice, implanturi în pomeți și dinți foarte albi. Într-adevăr cineva le consideră atrăgătoare?

În prima jumătate a vieții fața ta este cea cu care te-ai născut, în a doua jumătate este cea pe care o meriți.

Chiar și cele mai scumpe cosmetice și cele mai scumpe coafuri nu sunt în stare s-o facă pe femeie frumoasă. Cele mai expresive, cele mai deosebite femei sunt cele care au trecut prin numeroase urcușuri și coborâșuri.

Ideea tinereții veșnice este un mit. Eu nu vreau să fiu „frumoasa care nu îmbătrânește”. Eu vreau să fiu femeia care arată bine pentru anii săi.

O femeie frumoasă cu adevărat este întotdeauna bună față de alte femei și față de oameni, în general. Ea nu este adepta competițiilor, intrigilor și faptelor murdare.

Expresia feței a unei femei e mult mai importantă decât hainele.

Dacă ești deșteaptă, vei fi și frumoasă. Nu există femei urâte. Cineva e frumoasă ca un trandafir, alcineva ca un cactus.

Femeia nu trebuie să-și asume responsabilitatea pentru toate în viață.

Devenind budistă, eu am înțeles că rușinea a fost născocită de oameni, în natură nu există rușine. Aceasta nu este decât o metodă de manipulare a oamenilor.

Poate că femeile imită orgasmul, însă bărbații imită relațiile.

Mai bine să fii singură decât singuratică într-o relație.

În pat mie cel mai mult îmi place să citesc scenarii.

Niciodată nu te culca cu cel care are mai multe probleme decât tine.

Înainte trebuia să fii renumit pentru a-ți permite să faci un scandal, acuma un scandal te poate face renumit…

Femeia trebuie să-și știe prețul, dar să nu-l spună nimănui.

Sursa