Seamănă uluitor cu părinții: Vezi cum arată moștenitorii starurilor de la Hollywood!

Cu siguranță ai auzit zicala „Așchia nu sare departe de trunchi”. Aceste cuvinte ascund o parte de adevăr, deoarece copiii seamănă adesea cu părinții lor, atât la exterior cât și în ceea ce ține de caracter.

La fel se întâmplă și în cazul vedetelor renumite în lumea întreagă, copiii ar putea cu ușurință să-i înclocuiască în sfera lor de activitate, întrucât au moștenit de la părinții lor talentați tot ce este mai bun și frumos!

Colin și Tom Hanks

Deși nu îi seamănă atât de mult la exterior tatălui său, Colin i-a pășit pe urme și a devenit actor și regizor de filme. A jucat în filmele „Jumanji”, „King Kong”, și „Orange County”.

Jaden și Will Smith

Asemănarea fiului cu tatăl său este evidentă. Datorită acestui fapt, Jaden are un succes destul de impresionant în domeniul cinematografiei.

Ava Phillippe și Reese Witherspoon

Ava a moștenit de la mama ei nu doar ochii incredibil de frumoși, dar și zâmbetul caracteristic ei.

Kate Beckinsale și Lily Sheen

Fiica se aseamănă atât de mult cu mama, încât nu are decât trăsături îndepărtate de la tatăl ei. Ambele sunt nemaipomenit de frumoase, dar și talentate.

Lila Grace Moss Hack și Kate Moss

Fata a moștenit frumusețea mamei sale, ochii mari și părul blond. Lila Grace a ales să îi calce pe urme și să devină un model renumit. Cu siguranță are potențial.

Honor Warren și Jessica Alba

În mod clar, fiica va deveni o concurență bună pentru mama ei, dacă va alege să devină parte din lumea filmului. Încă de mică, Honor este o mare fashionistă și are gusturi rafinate.

Alfonso Freeman și Morgan Freeman

Alfonso a moștenit mai mult decât trăsăturile exterioare ale tatălui său. Fiind un actor talentat, Alfonso a apărut în filme precum „The Shawshank Redemption” și „The Bucket List”.

Ella Bleu și John Travolta

Ella are aceiași ochi albaștri, carisma incredibilă și părul șaten pe care le are și John. Cu siguranță, actorul are cu cine se mândri.

Ever Anderson și Milla Jovovich 

Aici, asemănarea este pur și simplu uluitoare. Având astfel de gene, nu este de mirare că micuța are o înfățișare angelică.

Liv Freundlich și Julianne Moore

Micuța Liv a început deja să apară pe marile ecrane – acest lucru se întâmplă încă de la o vârstă fragedă. Evident, fata a moștenit talentul strălucitor al mamei sale, precum și aspectul ei deosebit.