Sărutate de soare: 17 Femei deosebit de frumoase cu părul roșcat!

Știai că oamenii cu părul roșcat constituie doar aproximativ 2 % din toată populația lumii? Cu toate astea, femeile cu această culoare a părului au atras întotdeauna atenția celor din jur.

Despre ele se spun numeroase mituri și legende. Mulți le iubesc, iar unora le este frică de ele. Roșcatele sunt foarte atractive, dar când mai au o astfel de podoabă capilară superbă, este imposibil să reziști farmecului lor!

De-a lungul secolelor, femeile roșcate au fost temute, venerate, urâte și adorate, denigrate sau ridicate în slăvi.

Nicio altă culoare a părului nu a dat naștere unor sentimente mai controversate și deversificate ca asta.

Astăzi, părul roșcat natural este considerat o trăsătură aparte și asociat cu o senzualitate puternică, un temperament înfocat și o mare dragoste pentru viață.

Iată un fapt interesant: gena care determină culoarea roșcată a părului a început să se manifeste cu 50.000 de ani în urmă, după ce oamenii din Africa au migrat spre teritorii cu climă mai rece.

Cele mai recente cercetări realizate de oamenii de știință americani arată că gena care determină culoarea părului oferă unele avantaje genetice. Femeile roșcate sunt mai atrăgătoare și emană o aromă specifică plăcută.

Primul care a remarcat acest lucru a fost Augustine Galopin în anul 1886, care afirma că acestea miros a ambră și a pământ.

De asemenea, roșcatele simt durerea diferit de ceilalți oameni. Acestea sunt mai puțin sensibile la senzațiile de înțepare, decât blondele sau brunetele. Cercetătorii afirmă, că roșcatele sunt mai rezistente la anestezie dar și la durere în general.

În ceea ce ține de comportament, se spune că roșcatele sunt mai sensibile, dar și încăpățânate, sincere și gata să ducă la bun sfârșit price își pun în minte.