Salvarea le-a fost un termos cu cafea! Un canadian a salvat trei pisoi cu cozile înghețate pe drum!

Noul erou al provinciei Alberta a devenit Kendall Divish! Acum câteva săptămâni, bărbatul mergea pe un drum înghețat și a văzut trei pisici în zăpadă. Ceea ce era și mai grav, cozile lor au fost prinse sub un strat de gheață! Dar Kendall nu a ezitat și a găsit o ieșire din situație!

Angajat în industria petrolului, în acea dimineață, Kendall verifica echipamentele când a văzut pisoii aproape înghețați. Bărbatul și-a dat seama că animalele erau domestice, ceea ce însemna că cineva le-a aruncat în stradă, unde acestea urmau să moară. Dar, în acea noapte temperaturile nu au fost atât de joase, așa că ghemuindu-se împreună, pisicile au reușit să supraviețuiască. Doar cozile le-au fost prinse sub un strat de gheață. Ce bine că Kendall avea la îndemână un termos cu cafea fierbinte!

Bărbatul a reușit să le salveze și le-a dus repede la un medic veterinar. După un mic control, medicul a spus că pisicile sunt sănătoase și nu s-au ales cu degerături sau alte probleme.

Deja a doua zi, Kendall Divish a oferit un interviu și a devenit eroul unui reportaj la știri, iar povestea pisicilor salvate a început să fie activ distribuită pe Internet. Drept urmare, au apărut foarte mulți doritori să le adopte. Alegerea a căzut pe familia Trider – trei surori doreau să adopte toate pisicile și au spus că acestea vor locui sub același acoperiș. Kendall a decis –  este opțiunea perfectă!

Ce bine că există asemenea oameni, care nu trec indiferenți pe lângă animăluțele din stradă!