Rostește aceste 10 cuvinte cât mai des și norocul îți va surâde

Pentru ca bucuria și succesul să fie mereu de partea ta, iar problemele să te ocolească nu e nevoie să depui eforturi titanice. Cel mai important este să crezi în puterile tale și să-ți creezi o predispoziție pozitivă. Poți face asta cu ajutorul cuvintelor.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au înțeles că acele cuvinte care sunt rostite cu cea mai mare convingere și care sunt repetate de mai multe ori, pot avea o influență puternică asupra vieții și destinului omenesc.

S-a observat că întrebuințarea frecventă a cuvintelor cu semnficație negativă duce la agravarea problemelor, în timp ce cele cu tentă pozitivă oferă omului putere pentru a face față oricăror încercări și a obține succes.

Așadar, iată 10 cuvinte care te vor ajuta să scapi de probleme și să atragi norocul.

Noroc

Să știi că norocul iubește când este chemat pe nume. Însă trebuie să utilizezi acest cuvânt cu încredere și pozitivism.

Fericire

Fericirea este ceea spre ce tinzi. Spune acest cuvânt zilnic și privește cu încredere în viitor. Repetând frecvent acest cuvânt, vei fi tot mai aproape de scopul tău.

Iubire

Capacitatea de a te iubi pe tine și pe cei din jur este o premiză pentru apariția norocului, el nu-i iubește pe cei îngâmfați. Spune-le celor dragi că-i iubești, spune-i lumii c-o iubești.

Bunăstare

Dacă vei utiliza des acest cuvânt și mai ales dacă le vei dori altora bunăstare, atunci aceasta chiar va fi de partea ta.

Recunoștință

Soarta se întoarce împotriva celor care sunt capabili doar să primească, fără să ofere. De aceea trebuie să mulțumești pentru toate reușitele tale.

Succes

Pentru ca toate începuturile tale să finalizeze cu succes, pronunță mai des acest cuvânt. Astfel te vei programa pentru o astfel de încheiere, obținând ceea ce ți-ai propus.

Siguranță

Aceasta este baza pentru obținerea succesului. Ca să fii sigur pe tine spune acest cuvânt cât mai des și toate dubiile tale vor dispărea.

Încredere

Pentru ca circumstanțele să se aranjeze așa cum vrei, trebuie să ai încredere în viață. Spune acest cuvânt înainte a face ceva important.

Sănătate

Pentru ca norocul să-ți surâdă ai nevoie de sănătate fizică și morală. Cuvintele negative, discuțiile despre boli și plângerile permanente îți agravează și mai mult starea organismului.

Speranța

Speranța îl face pe om să-și adune puterile în pumn și să meargă mai departe în situațiile dificile.

Sursa