A realizat niște portrete uluitoare, folosind doar telefonul și o cutie de burger! Rezultatul este incredibil!

Fotograful de celebrități, Philippe Echaroux a decis să accepte o provocare destul de neobișnuită de a construi o platformă foto cu ajutorul telefonului său și a unei cutii de Big Mac. El și-a dorit să demonstreze că nu ai nevoie neapărat de echipamente performante pentru a realiza fotografii de senzație. Și știi ce? I-a ieșit de minune!

Cel mai greu lucru nu a fost să iasă din zona sa de confort ca fotograf profesionist, ci de a încerca să nu pară ridicol în timp ce se apropia de oameni pentru a-i fotografia, ținând o cutie de burger chiar în fața lor.

Rezultatele finale au fost editate cu ajutorul aplicațiilor VSCO, Photoshop FIX și Lightroom Mobile, însă fără acest echipament de bliț, portretele slab iluminate ar fi fost aproape imposibile de realizat cu telefonul. Un bun exemplu de „thinking outside the box”!

Pentru experimentul său, Philippe a utilizat o lanternă, un pai de băut și o cutie de Big Mac.

Iată cum arăta „dispozitivul” său complet asamblat!

Apoi, el a început să fotografieze nu modele, ci oameni obișnuiți. 

Mai jos poți vedea portretele pe care Philippe le-a realizat folosind „utilajul” handmade:

Fotograful de origine franceză a mărturisit că, într-adevăr, folosirea unor aparate performante ușurează procesul de fotografiere, iar rezultatele apar necontenit, însă, a mai adăugat că dacă ieși din zona ta de confort, poți face lucruri uimitoare și în lipsa unor dispozitive de acest gen.

Întregul proces s-a desfășurat pe telefonul mobil, chiar și editarea imaginilor. Philippe a filmat tot experimentul și a publicat filmulețul în mediul online. Internauții pasionați de fotografie au rămas încântați de rezultate!