Proprietarul unei pizzerii a dat start unei idei geniale, care-i hraneste si pe oamenii fara de adapost

In fata voastra este Mason Wartman proprietarul unei pizzerii  din Philadelphia, care si-a creat valuta proprie in pizzeria sa.

Aceasta ideie geniala intr-o clipa a devenit foarte populara, pentru ca purta in ea ceva fantastic. Mason deseori observa oameni saraci, care nu aveau bani sa isi cumpere o felie de pizza, acesti oameni priveau cu trsitete prin fereastra. El foarte mult isi dorea sa resolve aceasta problema, sa le ofere un loc de munca sau cumva sa-i ajute financiar, dar din motive ca el nu avea resursele necesare pentru aceasta, a decis sa faca macar un mic pas in aceasta directie.

Si totusi in ce consta genialitatea ideii lui? Totul este foarte simplu, fiecare client are posibilitatea sa adauge la comanda lui un singur dolar, anume atat costa o bucata de pizza,  in schimb el primeste un sticker colorat, pe care poate sa scrie tot ce doreste, pentru ca mai apoi sa-l lipeasca de perete. Astfel orice om fara de adapost, poate sa vina, sa dezlipeasca un sticker de pe perete, sa citeasca dorinta sau indemnul, spre exemplu Pofta Buna! si cu el sa isi achite bucata de pizza. Mason spune ca omaneii foarte des isi doresc sa ajute pe cineva, dar nu stiu cum asta sa faca. Aceasta metoda este foarte simpla, foarte transparenta si foarte eficienta pentru ai ajuta pe oamenii fara de adapost. Iata asa este proprietarul unei pizzerii cu inima mare