Proprietarii au „distrus” farmecul acestei bucătării! Iată ce aș schimba în interiorul ei!

Cu toții suntem obișnuiți cu perdelele la ferestre, dar există momente în care ar trebui să renunțăm complet la ele sau să acordăm preferință celor moderne rulate sau romane. Ca în această bucătărie, de exemplu, de care am dat întâmplător.

Ea mi-a atras atenția, cel puțin datorită ferestrelor imense care oferă o priveliște uimitoare. Dar…

Deținând un asemenea lux, proprietarii nici măcar nu își dau seama cât sunt de norocoși, au luat acest efect minunat pe care îl produc aceste ferestre uriașe și l-au ASCUNS DUPĂ PERDELE!

Înțeleg că părerea mea este foarte subiectivă, dar nu am văzut niciun designer profesionist să ascundă ferestrele panoramice după perdele. La urma urmei, aceste ferestre sunt elementul-cheie al încăperii.

Ce aș schimba în această bucătărie? 

-Aș vopsi ramele acestor ferestre într-o altă culoare – negru sau maro (în funcție de designul interiorului) pentru a spori efectul pe care îl creează. Privește cât de interesant arată un astfel de interior:

-Aș înlocui masa cu una rotundă, deoarece aici forma aceasta ar fi mai în armonie cu forma camerei.

-Aș schimba brâul. Inserțiile cu desene, după părerea mea, fac orice bucătărie să arate mai ieftină, inclusiv și pe aceasta.

Lipsa perdelelor face bucătăria mai liberă, mai spațioasă, plină de lumină și aer. Și nu este deloc adevărat că ferestrele deschise o vor face inconfortabilă.

Furtuna de indignare din mine a fost cauzată nu atât de faptul prezenței perdelelor, ci de faptul că în viața cuiva s-a realizat visul meu de a avea ferestre panoramice, dar ei au neglijat această „comoară”.