Lungimea degetului mic iti caracterizeaza personalitatea

Să te cunoști pe sine poate fi extrem de interesant. Există o teorie, conform căreia lungimea degetelor de la mâini reflectă caracterul omului. Așa cum acestea sunt diferite la fiecare om în parte, la fel și oamenii sunt foarte diferiți între ei.

De exemplu, în baza lungimii degetului mic, oamenii pot fi clasificați în 3 grupe. 

Primul tip

Dacă degetul mic este puțin mai lung decât nivelul primei linii de le degetul inelar, atunci omul aparține grupei, care mereu oferă mai mult, decât se cere de la ei: în domeniul profesional, viața personală sau relațiile de dragoste. Ei fac asta din cauza necesității interioare, și nu după ordinul cuiva. Ei se deosebesc de ceilalți datorită generozității sale.

Unui astfel de om îi poți încredința orice taină, el va avea o atitudine tacticoasă și atentă față de informația primită.

Este dificil să îl faci să se îndoiască în propria opinie. Unicul lucru pe care îl așteaptă de la alții este dreptatea. Deși, oferă dragostea și generozitatea sa după propria voință, totuși ar vrea să primească în adresa sa o atitudine corespunzătoare. Nu, el nu va cere acest lucru, dar în adâncul sufletului își va dori asta.

Omul, ce aparține acestui grup tinde instinctiv spre cei, care îi înțeleg sufletul și îl acceptă așa, cum este, fără condiții.

Al doilea tip

Oamenii, care au mezinul mai scurt decât nivelul primei linii de la degetul inelar, aparțin celui de-al doilea grup. Aceștia sunt emoționali, sentimentali și foarte sensibili la durerea provocată de cei, în care au încredere cel mai mult.

Un astfel de om este întotdeauna gata să își lase treburile baltă, pentru a veni cuiva în ajutor. Dacă a permis cuiva să ocupe loc în inima sa, asta e pentru toată viața. Însă, dacă este trădat sau tratat altfel decât se așteaptă, asta îi provoacă durere adâncă, deoarece el nu este pregătit pentru o astfel de întorsătură.

Pe de altă parte, această sensibilitate îi permite să înțeleagă bine emoțiile altor oameni, să se pună în situația lor. El poate oferi lumii căldura sufletului său și aceste calități rar întâlnite îi atrag pe cei, care au nevoie de omenie, atenție, grijă.

Al treilea tip

Dacă degetul mic este la același nivel cu prima linie a degetului inelar, aceasta arată că ești o persoană echilibrată. Omul, care aparține acestui grup are înclinație spre ordine, un caracter pașnic, în mod instinctiv se ferește de haos. Îi place ca lucrurile să fie la locurile sale, dar nu este un pedant sau perfecționist, care i-ar enerva pe toți. Ceea ce l-ar putea face să se îngrijoreze este lipsa echilibrului în viață.

Omul cu astfel de formă a palmei este echilibrat pe plan emoțional, sexual și intelectual. Gândurile sale sunt liniștite, deciziile calculate, părerea se formează după o analiză gândită. Înainte de a spune ceva, el mai întâi se va gândi, apoi va face o concluzie. Încrederea lui vine de la înțelegerea profundă a propriei personalități, deaceea nu este deloc ușor să îl faci să se îndoiască de hotărârile proprii.

Privește încă odată la mâina ta. Controlează cât de corectă este descrierea grupului din care faci parte, dar și a persoanelor apropiate ție!

sursa