Prințesa de Monaco – un etalon pentru femeile cu forme nu prea feminine!

Astăzi, prințesa de Monaco este numită cea mai elegantă și nobilă doamnă din Europa. Ea apare în public nu atât de des ca alți reprezentanți ai familiilor regale, dar fiecare apariție a ei este pur și simplu senzațională. Totuși, nu întotdeaauna a fost așa, iar titlul de etalon al frumuseții, Charlene nu l-a obținut din prima încercare. Până la el, ea a parcurs o cale difcilă…

Charlene Wittstock este femeia pe care multe o invidiază. Frumoasă, sportivă, soție fericită, mamă, plus la toate și prințesă. Ea s-a născut în Zimbabwe într-o familie de europeni. Din fragedă copilărie, ea practica sportul sub supravegherea mamei, care era profesoară de  sport. Charlene se dedica întru totul înotului și a ajuns repede să cunoască succesul. Deja la 18 ani, ea a câștigat campionatul din Africa de Sud la înot, iar în 2000 a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney. Ea a ocupat doar locul 5 și planifica să mai încerce, dar din cauza unei traume nu a putut să o facă.

Trauma a făcut-o pe Charlene să renunțe la marele sport. Pregătirea constantă și-a lăsat amprenta asupra siluetei ei de femeie. Aceasta nicidecum nu poate fi numită fragilă: statură înaltă și umeri lați. Cu toate acestea, Charlene a reușit să transforme aceste trăsături în șarm.

Povestea dintre Charlene și prințul Albert a început în anul 2000. Prințul de Monaco a vizitat competițiile internaționale de înot, unde a observat-o pe blonda atrăgătoare. Cu toate acestea, prânzul de atunci a fost doar o formalitate, iar relația lor a început abia după 6 ani.

În anul 2011, cei doi s-au căsătorit și Charlene a fost nevoită să se obișnuiască cu statutul de prințesă. Bineînțeles, nu și fără momente confuze. Acum prințesa arată perfect, dar la început ea îi bucura destul de des pe paparazzi cu ținutele ei ciudate. Deseori încălca normele de etichetă, purta o coafură necorespunzătoare ca după antrenament sau o haină de culoare foarte aprinsă.

Totuși, asta nu a durat mult și în curând prințesa a început să fie mai atentă la propria imagine și și-a schimbat garderoba. Mai mult, ea a învățat să își ascundă neajunsurile siluetei. Iată câteva dintre cele mai reușite ținute ale prințesei Charlene care nu doar ascund defectele, dar arată cu adevărat frumoase și elegante!

Regina balului

La balul aniversar Red Cross Gala, prințesa și-a făcut apariția într-o rochie splendidă de la Versace, care îi accentua perfect talia frumoasă. Deși, umerii erau deschiși, toată atenția se îndrepta spre nuanța neobișnuită a rochiei.

O imagine reținută

Charlene reușește să arate la fel de încântător și la recepțiile oficiale. De exemplu, la sărbătorirea Zilei Naționale a Monaco, prințesa a apărut într-o fustă neagră, un palton scurt în carouri mărunte și cizme negre. Ținuta, simplă la prima vedere, îi ascunde imperfecțiunile siluetei, aliniind bine șoldurile și umerii.

Tandrețe de basm

Această rochie i-a fermecat pe toți. În ea, Charlene arată foarte gingașă și tandră. Secretul constă în culoarea și țesătura ușoară, care îi face silueta mai grațioasă.

Simplitate și eleganță

Umerii ușor acoperiți, lungimea aproape medie și accentul luminos – aceasta este cheia ținutei perfecte pentru acest tip de figură.

Grația albului

Iată una din cele mai frumoase apariții ale prințesei Charlene. Culoarea albă i se potrivește foarte bine, acest lucru este evident. Mânecile lungi reduc vizual din lățimea umerilor. În plus, tot accentul este pe poalele rochiei, de aceea neajunsurile siluetei rămân neobservate.

Acestea sunt doar câteva dintre sutele de imagini frumoase ale prințesei. Ea într-adevăr poate fi numită icoană a stilului, căci de fiecare dată reușește să surprindă și să încânte cu ținutele ei.