Poți învăța de la psihologi, cum să atragi persoana pe care ți-o dorești: Iată 3 Metode simple!

Într-un oarecare fel, noi toți simțim nevoia de a fi văzuți, observați și înțeleși. Uneori ne dorim relații ușoare și trecătoare, iar alteori o persoană, cu care să putem construi o relație puternică și plină de romantism.

Atunci când ne place de cineva, tindem să îi atragem atenția în diferite moduri. Psihologii au stabilit câteva metode de a face o persoană să te observe și să îți acorde atenția mult dorită.

Iată 3 metode recomandate de psihologi să atragi persoana dorită:

,,Dacă există un lucru pe care nu pot să-l suport, este de a nu fi observat.” – Steve Sabol

3.Dă dovadă de emoții pozitive

Există atât de multă putere în pozitivitate. Psihologii spun, că chiar și gândurile pozitive pot îmbunătăți dispoziția cuiva. Pozitivitatea este incredibil de convingătoare atunci când vrei să îi faci pe oameni să te placă. Dacă îți dorești să fii observat de o persoană specială începe să dai dovadă de emoții pozitive, zâmbește și râzi mai des.

Zâmbetul este contagios, deaceea cu siguranță vei atrage priviri. În acest mod vei fi sigur că persoana de care îți place te va asocia cu emoții pozitive. Dacă oamenii te vor considera un om pozitiv, vor dori să comunice și să petreacă timpul în compania ta.

2.Vorbește despre valorile împărtășite

Oamenii își doresc să petreacă timpul cu alți oameni, care le împărtășesc valorile. Cineva, care crede în bine și în adevăr își va dori să comunice cu persoana care crede și prețuiește aceleași valori. Pe de altă parte, cei ce iubesc să bârfească nu vor dori să petreacă timpul cu cei, care au o problemă morală cu bârfitul.

Întreabă-te, ce valori ai, și ce valori ai dori să împărtășești cu persoana de care îți place? Fii sincer și nu încerca să te prefaci, vorbește despre aceste valori și află care din ele sunt comune.

1.Pronunță-i numele

Psihologii afirmă, că aceasta este cea mai rapidă metodă de a atrage atenția cuiva. Dacă cineva își aude numele într-o discuție, asta ajută la validarea propriei realități și îl face să se simtă important pentru persoana care vorbește.

Dacă îți dorești să fii observat de cineva, trebuie să știi modul în care funcționează creierul uman. Desigur, ar fi mai ușor să te îmbraci frumos și să flirtezi, dar această metodă are un efect de scurtă durată.

sursa