Poartă-le vara aceasta! 5 rochii oversize pentru doamnele cu forme generoase!

Oversize este un stil de haine cu adevărat universal și practic. Asemenea lucruri arată la fel de elegant atât pe femeile cu o siluetă bine lucrată cât și pe femeile plinuțe. Hainele supradimensionate se potrivesc în special pentru doamnele cu vârsta trecută de 50 de ani.

În primul rând, îmbrăcămintea liberă ascunde defectele figurii care apar odată cu vârsta, iar în al doilea rând, este foarte confortabilă.

Rochiile oversize sunt încercarea de a combina utilul cu plăcutul. Acestea oferă comoditate, lejeritate și aspect deosebit. Sunt alegerea potrivită pentru viața de zi cu zi, astfel de lucruri pot fi purtate și la serviciu, dacă codul vestimentar îți permite.

1.Rochia liberă cu șnur la mijloc

Modelul de rochie oversize din material subțire este o soluție excelentă pentru zilele calde de vară. În ea poți ascunde imperfecțiunile figurii – fără pliuri proeminente, reliefuri de la lenjerie și alte detalii neplăcute pe care le trădează rochiile mulate pe corp.

Șnurul de la talie poate fi lăsat liber sau strâns puțin, după preferință, pentru a sublinia silueta. O astfel de rochie va arăta bine aproape în orice culoare, însă materialul trebuie să fie simplu și natural.

2.Rochia cu guler

Un model foarte feminin care se potrivește atât pentru femeile cu forme voluptoase cât și pentru cele mai zvelte. Arată foarte elegant, mai ales în culori închise.

Însă vara este prea cald pentru a alege o rochie de culoare neagră, de aceea poți opta pentru nuanțe deschise și ușoare. Dacă rochia are și buzunare, asta o face să fie și mai comodă.

Într-o astfel de ținută poți merge la plimbare, la cumpărături, la o cafenea. Acest model poate fi combinat cu o pereche de sandale pe talpă joasă sau balerine gingașe.

3.Tunica lungă și largă

Încă un model supradimensionat care îți aduce confortul mult dorit. Rochia mai este și incredibil de frumoasă, mai ales în culoarea de alb și cu o aplicație feminină.

Orice doamnă de 50 de ani va arăta elegant într-o astfel de ținută. Poți purta modelul cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc mediu sau pe talpă.

4.Rochia „dublă” tricotată

Un alt model neobișnuit, format dintr-o rochie simplă tricotată și o pelerină supradimensionată. O astfel de rochie poate fi purtată în serile răcoroase de vară. Este o ținută stilată și la modă.

Poți asorta această rochie cu o pereche de pantofi slip-on, balerini, pantofi cu toc mediu sau platformă, sandale cu talpă joasă.

5.Rochia-balon cu mâneci

O astfel de rochie stă bine și arată scump dacă este din țesătură de bumbac. Câteva accesorii, pantofi frumoși, o coafură îngrijită – și o femeie obișnuită se transformă cu ușurință într-o fashionistă.