Planifică-ți anul 2020: Tehnica taoistă de îndeplinire a dorințelor!

Nu e un secret faptul că uneori dorințele noastre se îndeplinesc nu în modul în care am planificat. Obținând ceea ce ne-am dorit atât de mult timp, nu simțim nici satisfacție, nici bucurie. Îți propun să stăpânești tehnica taoistă, care te va ajuta să-ți planifici anul următor, astfel încât toate intențiile mult așteptate nu doar să fie realizate, dar și să corespundă pe deplin așteptărilor tale.

Eu predau practicile Qigong al căror obiectiv global este succesul în toate aspectele vieții. În aceste practici pe care le stăpânesc, există tehnici vechi de mii de ani de a lucra cu intențiile: cum să construiești o intenție, astfel încât aceasta să fie realizată în cel mai bun mod? Îți povestesc imediat!

Căutarea unei dorințe noi

Primul pas în formarea intențiilor este însumarea. Ce s-a făcut deja anul acesta? De ce a fost necesar să faci aceste lucruri?

Stăteam într-o seară cu prietenii și discutam despre ce am dori să realizăm în anul care vine. Și, spre surprinderea mea, am descoperit că toți visează să obțină ceea ce au deja. Să facă ceea ce fac, să stăpânească acele abilități pe care le posedă deja.

Pare ciudat, nu-i așa? Observând acest lucru, am încercat să vin cu o dorință nouă și imprevizibilă. M-am gândit și le-am împărtășit-o prietenilor, timp de 30 de secunde am simțit o mândrie incredibilă. După care, o prietenă mi-a zis: „Dragă, dar tu deja faci asta! Și te descurci grozav.”

Nu ne dăm seama, cât de dificil este să dorim ceva nou. Dar, anume ceea ce este nou, ne încarcă cu energia necesară pentru a fi inspirați și motivați să mergem înainte. Cum să găsești o dorință nouă?

Roadele muncii

Pentru a înțelege, ce ai realizat,  finalizat, studiat și stăpânit deja, îți propun să totalizezi rezultatele anului în cât mai multe detalii. Rezervă-ți câteva ore și notează cel puțin 100 de puncte din ceea ce a fost vizibil realizat în anul care a trecut. Există două secrete ale succesului:

-trebuie nu doar să le enumeri în gând (nu funcționează!), dar să le notezi punct cu punct;

-nu fi leneș și într-adevăr notează o listă de cel puțin 100 de puncte.

Am văzut cum totalizarea influențează oamenii, care o fac calitativ. Se schimbă chiar și la exterior – de la privire la postură! Aceasta este o experiență cu adevărat transformatoare, care îți va spune multe despre propria persoană.

Planificarea succesului

După efectuarea lucrărilor pregătitoare, poți trece la planificarea anului care urmează.

Cum să formulezi dorințele? Cunosc multe formulări, care pe termen lung se dovedesc a fi realizate cel mai eficient. Ele sună în felul următor: „vreau să fiu”, „vreau să pot”, „vreau să am”. De ce anume așa? Pentru că abilitățile noi, mișcarea spre noua ta personalitate, creează noi oportunități.

Ceea ce dorești să înveți, să creezi sau să aplici, trebuie, de asemenea, notat. Pune această foaie de hârtie acolo, unde te vei împiedica de ea cât mai des posibil, de exemplu, în portofel.

Este important, pentru că uităm de planurile și intențiile noastre atât de repede încât la momentul realizării acestora nici măcar nu observăm că s-a întâmplat. Urmărirea rezultatelor este una dintre cheile cele mai rapide și eficiente de mișcare înainte. Căci de îndată ce dorințele se împlinesc, trebuie să te așezi și să elaborezi un nou plan – pentru următoarea perioadă de timp.