Perfecte dacă ai piciorul mare: 7 modele de sandale pe care să le porți cu plăcere!

Nu e cazul să-ți fie rușine dacă ai o mărime mare la picior. Am selectat cele mai la modă sandale care îți vor face piciorul să pară mai mic.

Pentru a ascunde talpa lată, poți recurge la câteva trucuri. Cumpără unul dintre aceste modele elegante de sandale și poartă-le întreaga vară cu plăcere!

Sandale cu toc subțire

Cu cât este mai înalt călcâiul, cu atât mai mic arată piciorul. Prin urmare, sandalele stiletto sunt o opțiune câștigătoare. Ele alungesc vizual silueta și îți oferă un farmec aparte. Este mai bine să alegi sandale de culoare închisă sau cu o strălucire metalică – acestea reduc vizual dimensiunea piciorului.

Sandale cu talpa groasă

S-ar părea că într-o pereche de pantofi masivi, picioarele vor arăta mai mari decât sunt de fapt. Dar dacă optezi pentru sandalele cu talpa groasă și toc înalt, atunci ele vor arăta foarte armonios. Talpa dură creează un contrast datorită căruia picioarele par mici.

Încălțămintea Mule

Un alt model în trend care reduce vizual dimensiunea piciorului. Partea superioară a acestor sandale acoperă complet piciorul. Doar degetele și călcâiul rămân deschise. Acest tip de încălțăminte este extrem de comod, dar poți lua în considerare și alte opțiuni moderne fără toc, de exemplu.

Sandale cu platformă

Femeile înzestrate cu piciorul mare nu trebui să subestimeze încălțămintea cu platformă. Datorită tocului și tălpii înalte, acest model face ca piciorul să arate de dimensiuni mai mici.

Sandale cu tocul gros

Tocul gros va arăta proporțional pe picioarele de dimensiuni mari. Dar, în acest caz, stiliștii recomandă să alegi modele cu curelușe groase sau elemente decorative mari în față.

Sandale cu vârful rotund

Dacă ai piciorul mare, se recomandă să renunți la vârfurile înguste și ascuțite ale pantofilor. Modelele rotunjite vor reduce vizual mărimea piciorului. Apropo, în această vară sunt deosebit de actuale sandalele care seamănă cu pantofii de școală.

Sandale Birkenstock

Una dintre cele mai comode opțiuni pentru pantofii de vară sunt sandalele Birkenstock. Curelele și cataramele masive ascund dimensiunea piciorului. Apropo, dacă vei purta sandale deschise, merită să te gândești la o pedichiură îngrijită și la modă!