Pentru un chip mai tânăr: Topul celor mai preferate tunsori pentru femeile mature!

Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât este mai dificil să arăți bine îngrijită, frumoasă și atractivă. Ai nevoie de tot mai mult timp pentru machiaj și coafură. Plus la toate, părul devine fragil, uneori își pierde forța și volumul anterior.

Și din ce în ce mai multe femei încearcă să găsească o tunsoare care să nu le trădeze vârsta și aranjarea căreia să necesite timp minim. În continuare, vă povestim despre coafurile care se află în topul celor mai preferate de femeile trecute de 40 de ani.

În primul rând, atunci când alegi o tunsoare, ar trebui să acorzi atenție imaginii pe care ai dori să o creezi pentru tine. Ești o doamnă elegantă sau o aventurieră nebunatică?

Pentru a crea un aspect atractiv, cu efect de întinerire, acordă atenție tunsorilor scurte cu șuvițe lungi. Pentru a ascunde ridurile de pe frunte, alege propria variantă de breton, potrivită pentru tine.

Pentru a crea o imagine armonioasă și completă, trebuie să ai grijă și de vopsirea părului, deoarece culoarea șuvițelor, precum și culoarea dispoziției, îți poate face fața să strălucească, fie să devină plictisitoare.

Renunță la culorile prea deschise și extraordinare, alege nuanțele naturale bogate. Dacă ai mult păr cărunt, stilistul îți poate propune unele opțiuni de vopsire care te vor ajuta să soluționezi această problemă, cu excepția cazului în care te hotărăști să îl lași așa natural.

Câteva opțiuni de coafuri care te vor ajuta să creezi o imagine fermecătoare:

1.Tunsoarea Bob drept – această tunsoare clasică îți permite să oferi părului volum suplimentar, iar imaginii – eleganță.

2.Tunsoarea Pixie alungit – această coafură este ideală pentru femeile care vor să ascundă ridurile. Pixie combinat cu un breton asimetric te ajuta la crearea unui aspect elegant și la modă.

3.Tunsoarea cascadă – această tunsoare este potrivită pentru femeile cu păr subțire, lipsit de volum. Structura sa face pur și simplu minuni și conferă lejeritate și aspect bogat imaginii.