Păpușa de pe copertă: Se numește Nastya și este una din cele mai frumoase fetițe din lume!

Din momentul în care ziarul britanic Daily Mail a numit-o pe Nastya Knyazev – cea mai frumoasă fetiță din lume, ea a devenit cel mai cunoscut copil din Federația Rusă. La cei 7 ani ai săi, ea este un model profesionist, a pozat pentru branduri celebre, precum O’stin Kids, Kia Motors, marca australiană de îmbrăcăminte Little Miss Aoki și multe alte companii de succes.

Nastya arată ca o păpușă vie cu bucle blonde, ochi mari și albaștri, gene lungi și întunecate. Tânărul model chiar are și un profil pe Instagram, care este condus de mama ei – Anna, unde este urmărită de peste 1,4 milioane de abonați. Impresionant, nu-i așa?

Pentru prima oară, Nastya s-a filmat într-un spot publicitar când avea doar 2,5 ani. „Ea se comporta așa, de parcă s-a născut pe platoul de filmare. Nu a făcut deloc capricii, nu i-a fost frică de oameni necunoscuți și asculta cu atenție ce i se spunea să facă” – povestește mama fetiței.

După prima filmare au venit și multe alte propuneri, după care directorul agenției de modeling a sfătuit-o pe Anna să îi creeze fetiței un profil pe rețelele sociale. Astfel, în scurt timp, Nastya a devenit un copil foarte popular și adorat de mulți utilizatori.

„Nastya nu a făcut niciun fel de pregătire specială în acest domeniu, le-a învățat pe toate în procesul filmărilor. Toți copiii sunt diferiți. Ea adoră să se filmeze, de aceea învață foarte ușor toate trucurile necesare.”

La moment, în familia Knyazev pe primul loc sunt studiile, apoi hobby-urile. În acest an, Nastya a mers la școală în clasa I. Ciudat, dar mama fetiței are o atitudine negativă față de modeling și nu planifică să mizeze pe asta în viitor.

„Eu nu știu ce va fi în viitor. Copiii cresc, se schimbă. Eu consider că frumusețea este trecătoare, ceea ce rămâne sunt cunoștințele. Pentru noi este foarte important, ca ea să obțină o educație bună.”