8 modele de pantaloni pentru figurile voluptoase ale femeilor 50+. Alegeți varianta, care te prinde cel mai bine!

Hainele nu trebuie să fie doar frumoase și confortabile, ci trebuie să decoreze, adică trebuie să ascundă neajunsurile existente și să evidențieze care sunt avantajele figurii. Dacă vorbim despre pantaloni pentru o femeie cu o figură curbată, atunci trebuie să alegi modele care te întind vizual, ascund burta bombată și șolduri prea voluminoase.
Pantalonii largi decupați nu sunt potriviți pentru doamnele plinuțe, vor face figura pătrată. De asemenea, nu alege modele foarte înguste, care să îți muleze corpului, deoarece acestea vor etala toate defectele.

Pantaloni drepți
Sunt clasici, iar clasicul se potrivește absolut tuturor. Pantalonii cu picioare drepte, cu un mijloc și cu dungi, sunt un model care te va ajuta să arăți mai suplă.
Este foarte important ca modelul să fie exact mărimea ta, dacă pantalonii sunt prea mici, se vor aduna în falduri mici, care arată urât, iar dimensiunea, care este mai mare decât este necesară, nu va decora silueta.
Poți opta pentru orice culoare. Negrul este culoarea care te arată mai suplă, dar pot fi folosite și alte culori saturate. De exemplu, vișiniu, albastru sau kaki.

Pantaloni evazați
Pantalonii evazați de la genunchi au revenit la modă acum. Acest model nu este contraindicat în totalitate, dacă îți permite înălțimea. Astfel de pantaloni ar trebui să fie aleși dacă înălțimea este mai mare de 165 cm. Acest stil nu se potrivește doamnelor scunde.

Pantaloni largi
Pantalonii largi ar trebui să fie cusuți din țesături care nu se lipesc de corp. Acestea ar trebui să fie pantaloni lungi care să acopere pantofii până la mijlocul călcâiului. În acest mod vor prelungi vizual picioarele. Pantalonii largi arată bine la femeile înalte, indiferent de kilogramele lor.
Pantaloni de piele
Femeile de vârstă mijlocie își pot permite să poarte pantalonii din piele, chiar dacă dimensiunea hainelor este mai mare de mărimea 50. Este necesar să alegi nu modele înguste, care să se muleze picioarelor, ci pantaloni cu o siluetă dreaptă, care să amintească de stilul clasic.
Pantaloni tip banan
Modelul este destul de largă în partea de sus și se îngustează în partea jos. Acest model ascunde perfect burta proeminentă, care este o problemă importantă pentru femeile supra ponderate.
Pantaloni sport
Pantalonii din jersey sport sunt o alegere bună pentru relaxare. Merită să alegi modele care stau destul de liber, dar nu atârnă. Prezența dungilor este un plus, deoarece liniile verticale întind vizual silueta.
Cu ce ​​să combini
Este important nu doar să alegi pantalonii „corecți”, ci și să creezi o combinație armonioasă cu ei. Este necesar să alegi partea superioară a kitului, ținând cont de particularitățile figurii.

Dacă ai silueta tip clepsidră, atunci ar trebui să porți partea superioară băgată în centura pantalonilor sau să folosești o centură pentru a-ți accentua talia. Trebuie să optezi pentru o jachetă sau un cardigan scurt, fie să le combini cu o curea.
Dacă talia nu este un punct forte al figurii, atunci este mai bine să porți partea superioară a ansamblului în exterior. Pentru a accentua talia, partea superioară a ansamblului poate fi parțial ascunsă în spatele centurii. Bluzele și tunicile cu o linie de jos asimetrică vor arăta bine pe tine.