O zi din viața unui miliardar: Iată care este programul zilnic al lui Mark Zuckerberg!

Mark Zuckerberg are un program zilnic destul de încărcat. La cei 35 de ani, el deține compania Facebook, un gigant al rețelelor sociale cu o capitalizare de piață de aproape 440 de miliarde de dolari.

Nu este surprinzător faptul că CEO – ul are destule griji pe parcursul zilei. În același timp, Zuckerberg găsește timp pentru sport, călătorii și familie. Toate datorită faptului că el știe să stabilească priorități, fără a fi distras de lucrurile inutile și să-și urmărească cu ambiție obiectivele. Iată cum arată o zi obișnuită din viața lui Mark Zuckerberg:

Trezindu-se la 8 dimineața, Zuckerberg verifică imediat pe telefonul său aplicațiile Facebook, Messenger și WhatsApp – miliardarul a povestit despre acest lucru în emisiunea Q&A Facebook Live. De îndată ce toate actualizarile sunt citite, vine timpul pentru sport.

Zuckerberg se antrenează de obicei de trei ori pe săptămână. Uneori, combină sportul cu plimbarea cățelului, pe nume Beast. El spune că alergarea cu animalul de companie „este mai mult o distracție, pentru că animalul este foarte haios și arată fix ca un mop umblător”.

Beast este un câine de rasă Komondor cu blana extrem de lungă.

Apoi, după antrenamentul de dimineață, acesta servește grăbit micul dejun, care nu este deloc sofisticat. După care își îmbracă clasica „uniformă” – blugi, adidași și tricoul gri. Miliardarul precizează că poartă același gen de îmbrăcăminte pentru că vrea să își simplifice viața:

„Vreau să mă eliberez de nevoia de a fi atent la fleacuri pentru a goli spațiul maxim în viața mea pentru a lucra spre binele societății.”

Liderul Facebook petrece la birou 50-60 de ore pe săptămână. „Îmi petrec orele de muncă în care nu fac absolut nimic altceva, nu mă gândesc la altceva, decât la ceea ce am în față. Dacă mă întrebi cât timp dedic muncii, pot spune fără îndoială că este viața mea, sunt mereu preocupat de ceea ce avem de făcut.”

Anterior, The Verge a raportat că Zuckerberg are o echipă de asistenți pentru a gestiona canalele de social media. 12 angajați îl ajută să elimine comentariile necorespunzătoare și să posteze actualizări pe pagina sa de Facebook. În afara muncii, Zuckerberg este angajat în autodezvoltare. Studiază limba chineză și încearcă să citească cât mai multe cărți. În 2015 și-a promis că va începe o nouă carte la fiecare două săptămâni.

Zuckerberg are un program flexibil, care depinde adesea de călătoriile sale. Are întâlniri frecvente cu mulți oameni faimoși, inclusiv lideri mondiali.

În viața lui Mark Zuckerberg întotdeauna se găsește timp pentru soția sa, Priscilla Chan și cele două fiice ale cuplului.

Potrivit Business Insider, miliardarul petrece cât de mult timp poate cu familia. În fiecare seară își duce copiii la culcare și spun împreună o rugăciune evreiască „Mi Schebeirach”.