O pisică domestică a devenit mamă adoptivă pentru câțiva pui de veverițe! Imaginile îți vor topi inima!

Copii străini nu există! Această întâmplare frumoasă ne demonstrează încă odată cât de mărinimoase și blânde pot fi animalele!

Când pădurarii au început tăierea planificată a copacilor bătrâni dintr-un parc istoric, într-unul dintre ei au descoperit o scorbură în care se aflau câteva veverițe micuțe. Nu era clar, unde a dispărut mama lor. Dar, cert era că puii trebuiau salvați, căci ei nu erau în stare de a îngriji singuri de ei înșiși.

Puii de veveriță au fost duși în grădina zoologică locală, care era situată lângă parc. Ce-i drept, lucrătorii de acolo nu știau ce să facă cu micuții care scânceau. Atunci, unul dintre angajați și-a amintit că nu demult o pisică a dat naștere puilor. Atunci au decis să încerce să alăture puii de veveriță celor de pisică.

Mama-pisică a primit veverițele. Deși, la început nu putea să înțeleagă, ce fel de pisoiași ciudați avea. Dar, curând a început să-i lingă. Personalul grădinii zoologice a rămas încântat de acest lucru. Din fericire, totul s-a dovedit a fi foarte bine.

Veverițele creșteau văzând cu ochii. Ele au găsit limbă comună cu mama lor adoptivă, dar și cu frații „vitregi”, adică micii pisoiași. Toți împreună se jucau vesel.

Întrucât pisica nu avea suficient lapte pentru toți puii, angajații grădinii zoologice îi hrăneau din sticluțe zi și noapte.

Directorul parcului cultural-istoric susține că puii nu vor fi lăsați fără supraveghere. Aceștia vor fi îngrijiți și hrăniți atât cât va fi necesar. Apoi, se pare, că veverițele vor rămâne în același parc.