O pictoriță a muncit 35 de ani la decorarea locuinței sale! Vezi cum arată „Casa Lupului”!

În anul 1979, pictorița Lauri Svedberg a cumpărat o casă veche în Minneapolis, statul Minnesota.

Artistă, iubitoare a naturii și a animalelor fantastice, după 35 de ani de muncă, această femeia a transformat o casă obișnuită într-o operă de artă.

„Casa lupului”, așa cum au numit-o vecinii din cauza imaginii animalului alb de pe fațadă, a devenit deja o atracție locală. Despre casă și proprietara ei s-au filmat diferite reportaje și filmulețe. Svedberg a devenit destul de populară în ziarele și revistele locale. Iar datorită Internetului, despre această casă fantastică au aflat utilizatorii din toate colțurile lumii.

Ajungând în interior sau pur și simplu admirând fotografiile acestei locuințe simți de parcă te-ai trezi în fabuloasa pădure din Narnia. În casă nu există niciun centimetru, care să nu fie decorat cu pietre sau diverse tablouri cu tematica pădurii și a naturii.

De cele mai multe ori, Lauri găsește materialul pentru muncă chiar sub picioarele ei. Pietricelele pe care Svedberg le adună pe străzile Minneapolisului se transformă în mâinile ei în material pentru creație.

În casă, chiar și dulapul de bucătărie și tacâmurile sunt acoperite cu picturi specifice. În baie, mozaicul seamănă cu o pădure densă. Pe perete, lângă scările care duc la etajul doi, este reprezentată o cascadă. În curte, femeia a creat sculpturi ale animalelor în dimensiunile lor naturale.

Cea mai mare mândrie din casă pentru Lauri este arcul ușii, care este decorat cu diverse tipuri de minerale și pietre semiprețioase, pe care le-a colectat în timpul multor călătorii.

Decorarea casei a devenit pentru artistă principala creație a vieții ei. Iar ceea ce a reușit să facă este dincolo de orice laude.

Acum câțiva ani, Lauri a decis să vândă casa și să se mute în Palm Springs, California. Agenții imobiliari au estimat valoarea „Casei lupului” la 150 de mii de dolari.