O mamă de 19 ani a devenit vedetă pe Internet din cauza soțului ei, care refuză să-și întrețină familia!

Această femeie este un exemplu viu pentru ideea că nu trebuie să renunți niciodată, chiar dacă îți este foarte dificil și uneori nu vrei să trăiești! Lada Koroleva are doar 19 ani, dar deja a devenit pentru a doua oară mamă. Mai mult, al doilea copil s-a născut recent – acum câteva luni. Dar nu asta a făcut-o renumită pe Internet.

Fata lucrează în calitate de curier și, în același timp livrează produsele împreună cu copiii ei mici. Lada a recunoscut că a dat la divorț acum câteva zile, pentru că s-a săturat să-și întrețină soțul care stă acasă.

Fata s-a căsătorit când avea 17 ani. Cu puțin înainte de a doua naștere, ea împreună cu soțul și fiica mai mare s-au mutat din orașul Rostov la Moscova. Soțul nu intenționa să-și asigure familia, așa că Lada a fost nevoită să meargă la muncă la doar câteva zile după nașterea celui de-al doilea copil. Mai mult de atât, pe lângă livrarea mâncării, fata mai lucrează în alte două locuri și își ia mereu fiica mai mare cu ea.

Lada spune că soțul ei nu doar este un trândav, dar și nu o ajută deloc cu copiii. Prin urmare, a decis să divorțeze. Ea consideră că în acest mod îi va fi mai ușor. Atunci când soțul a aflat despre decizia ei a spus că ea și copiii trebuie să-și caute alt apartament.

Mulți încearcă să o ajute financiar, dar fata refuză, pentru că vrea să obțină totul cu propriile forțe. Acum, mama optimistă caută să închirieze o locuință.

Recent, Lada a recunoscut că s-a împăcat cu mama ei, care era împotriva căsătoriei sale timpurii. Acum, mama o susține și este gata să o primească pe nepoata mai mare la Rostov, pentru a-i ușura viața fiicei la Moscova.