O femeie din Thailanda s-a trezit cu un rival neașteptat pentru inima soțului său și pare să piardă această bătălie.

Rivalul s-a dovedit a fi pisoiul acestora, care nu-și părăsește stăpânul nici măcar pentru o clipă și trebuie să recunoaștem că e dificil să nu te lași sedus de insistența și tupeul acestui animăluț.

Se numără deja 6 ani de când Nasrin Hami din Thailanda este nevoită să împartă atenția soțului său cu un combatant mult prea greu de înfrânt. Pisoiul Jarvis este atât de atașat de stăpânul său, încât nu se desparte cu acesta sub nici o formă, iar în momentele în care soțul își îndreaptă atenția spre soție, pisicul își manifestă vădit gelozia.

Nasrin recunoaște că Jarvis o tratează cu o doză consistentă de afecțiune și respect, dar care, oricum, nu se poate compara cu atașamentul motanului față de Anatchay, soțul acesteia.

Pe lângă demonstrațiile abundente de afecțiune, pisoiul adoră să mănânce, să se joace și, cum se cuvine fiecărei feline, să doarmă din plin.

„Jarvis e un pisic bun. Îi place să doarmă, să urmărească păsările pe geam și să se joace cu soțul meu, de care este atașat în mod special”, dezvăluie Nasrin.

Ea mai adaugă că Jarvis este mascul, în pofida faptului că o parte din admiratorii animăluțului credeau că este femelă.

„În aprilie 2020, Jarvis a împlinit 6 ani, dar în pofida vârstei, în interior rămâne același motănaș inocent pe care l-am „înfiat” cu 6 ani în urmă” – ne asigură Nasrin.

De atunci e o tradiție de familie că atunci când Anatchay ia masa, pisicul i se alătură fără excepții.

Datorită insistenței sale de nestrămutat, pisoiul a devenit viral pe internet, adunând zeci de mii de aprecieri în întreaga lume și amintindu-ne tuturor cum arată dragostea adevărată.