O casă din containere în mijlocul deșertului: Interiorul este la fel de impresionant!

Designerul James Whitaker este autorul celui mai grozav proiect de casă din containere de transport! Proiectul presupune o construcție realizată din mai multe containere asamblate în diferite unghiuri, creând iluzia unei flori albe înflorite ca prin minune în mijlocul deșertului.

Casa cu o suprafață de 200 de metri pătrați are toate comoditățile și oferă tot confortul necesar: o bucătărie, o cameră de zi și tocmai trei dormitoare cu baie privată, toate acestea fiind încadrate în niște containere de transport unite într-o singură construcție.

Design-ul fost conceput pentru un producător de film anonim, căruia îi place să susțină proiecte creative și îndrăznețe, așa că, evident, nu a putut trece pe lângă acesta.

„La începutul acestui an, clientul meu din Los Angeles a avut câțiva prieteni în vizită și, având timp la dispoziție, toți au plecat într-o călătorie pentru a vizita lotul de pământ al clientului meu din Joshua Tree”. Unul dintre aceștia a spus: „Știi ce s-ar potrivi aici?” Apoi, a deschis laptopul și i-a arătat o imagine pe care o văzuse pe internet. Era un birou, al cărui design îl făcusem cu ceva ani în urmă, dar pe care nu l-am construit.”

„Astfel, cu prima ocazie când clientul a venit la Londra, mi-a cerut să ne întâlnim.” – a povestit James Whitaker.

Casa proiectată de Whitaker Studio este intitulată „The Joshua Tree Residence” și urmează să fie construită pe lotul de 36 de hectare din California al clientului. Construcția este programată să înceapă deja anul acesta.

Locuința va avea panouri solare pe acoperișul garajului și va oferi priveliști splendide de la orice fereastră, ceea ce face ca design-ul să fie cu adevărat uimitor!