10 colaje ingenioase despre viață, realizate de o artistă din România. Au făcut înconjurul lumii!

Astăzi vă vom face cunoștință cu munca unei artiste talentate din Canada și îi vom analiza lucrările. Se numește Cassandra Călin și are 25 de ani. Când artista avea 10 ani, familia ei a decis să facă un pas mare în viața lor și s-a mutat în Canada din țara lor de baștină, România.
Artista locuiește împreună cu iubitul ei. Principala ei ocupație este desenarea și promovarea artei sale pe Instagram. Ea scrie și cărți.
Fata s-a dovedit a fi talentată și a reușit deja să reușească în ambele direcții: cărțile ei zboară de pe rafturi foarte repede, iar pagina ei de Instagram a câștigat deja 2,4 milioane de abonați. Deși numărul din cont nu este cel mai important lucru, este parțial un semn al recunoașterii creativității de către societate, care nu poate decât să-i facă pe plac artistei.
Fata desenează scene amuzante, evidențiind momente din viață care sunt familiare tuturor. Recunoaște că, la fel ca majoritatea artiștilor, își caută inspirația în rutina ei. Cassandra încearcă să țină mereu un caiet la îndemână pentru a nu rata o idee care i-ar putea veni în minte cu totul pe neașteptate.

Ție cunoscut și ție acest moment? Oare în saloanele de frumusețe se ocupă cu magie neagră?
Lucrările fetei sunt pline de ironie bună. Ea interpretează subtil momentele de rutină ale femeilor, pe care fiecare le-a întâlnit vreodată într-un fel sau altul. De aceea desenele ei sunt atât de populare. În ele, fiecare poate vedea ceva despre sine.
Uneori chiar vrei să iai toate păturile din casă, să te înfășori ca într-un cocon și, pu și simplu, să nu mergi nicăieri.
Așa se întâmplă mereu când vrei să te îmbraci într-un pulover!Un noroc mare este cânt poți aplica concealer peste ”monstrul” neașteptat!Momentul acela când nu te poți dezlipi de cartea ta favorită!Cât e de bine, când ai pe cineva care să-ți aducă ștergarul în baie, când tu l-ai uitat.

Cred că cu toții evităm dosarele cu pozele noastre vechi.