Nu sunt chiar perfecte! 13 dovezi cu îngerii de la Victoria’s Secret fără machiaj și filtre

De ce crezi că modelele Victoria’s Secret se numesc „îngeri”? Credem că unul dintre motive este că frumusețea acestor fete pare prea ideală și oarecum nepământeană. Dar, serios vorbind, acest brand cunoscut angajează într-adevăr doar cele mai bune dintre modele. A intra în Victoria’s Secret nu este ușor, nici măcar pentru modelele de succes cu un staj și experiență vastă. Cerințele de aici sunt foarte stricte, iar silueta trebuie să respecte strict toți parametrii prezentați. Cu toate acestea, sunt „îngerii” atât de ideali în viața de zi cu zi? Se pare că, chiar și pentru modelele de vârf ale mărcii cu un aspect „impecabil”, totul poate să nu fie chiar atât de perfect.
Ție îți plac modele de la Victoria’s Secrets?

Romee Strijd – model orginară din Olada în vârsta de 25 ani. Ea a lucrat cu branduri ca Alexandr McQueen, Michael Kors și H&M.
Gigi Hadid – model de origine americană în vârsta de 25 ani. În anul 2014 a întrat în Top 50 cele mai populare modele din lume.
Kendall Jenner – model de origine americană în vârsta de 25 ani. Este una dintre faimoasele surori Kardashian. Și-a început cariera de modelling de la vârsta de 14 ani.
Joan Smalls –
model de origină Puerto Ricană în vârsta de 35 ani. Este primul model latino care a reprezentat cosmetica Estee Laudner.
Miranda Kerr – model australian în vârstă de 37 ani. Ea a fost primul model australian care a reprezentat brandul Victoria’s Secret.
Candice Swanepoel – model din Africa de Sud în vârsta de 32 ani. Este una dintre cele mai recunoscute fețe ale Victoria’s Secret. În 2017, din păcate, a reziliat contractul cu acest brand.
Doutzen Kroes – încă un model de origine olandeză în vârsta de 35 ani. Din 2006 este ambasadorul companiei de cosmetică L’oreal Paris.
Adriana Lima – model brazilian în vârsta de 39 ani. Este cel mai recunoscut model Victoria’s Secret, cu care a avut contract din anul 1999 până în 2018.
Alessandra Ambrósio – model brazilian în vârsta de 39 ani. A lucrat cu branduri celebre ca: Christian Dior, Armani, Ralph Lauren și Next.
Sara Sampaio – model portughez în vârsta de 29 ani. Este ambasador al brandului Giorgio Armani și Calzedonia.
Elsa Hosk – model suedez în vârsta de 32 ani. A lucrat pentru branduri ca: Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro, H&M, Anna Sui, Lilly Pulitzer and Guess.
Jourdan Dunn – model englez în vârsta de 30 ani. În februarie 2008, a fost primul model negru, care a mers pe podiumul de la Prada, în mai mult de un deceniu.
Jasmine Tookes – model american în vârsta de 29 ani. A participat la show-urile bradurilor ca Burberry, Salvatore Ferragamo, Carolina Herrera, Moschino, Ralph Lauren, DKNY, și altele.