Nu le juca zugravilor pe nervi! Acest bărbat i-a dat o lecție clientului care nu voia să-l plătească!

Ce să faci dacă ai devenit victima unei escrocherii? Să te plângi? Să îți ieși din fire? Sau să te resemnezi? Unii aleg și altă cale – de a-i oferi celui vinovat o lecție după bunul merit.

Cunoaște-l pe zugravul pe nume Dean Reeves, în vârstă de 50 de ani, din Derbyshire, Anglia. Bărbatul a trecut printr-o situație mai puțin plăcută la serviciu și s-a supărat rău atunci când clientul cu care lucra i-a tras o țeapă. El a lucrat din greu și chiar a ratat în unele zile prânzul pentru a îndeplini rapid și la cea mai înaltă calitate comanda pentru clubul North Star. Însă, clientul a refuzat să-l plătească pe Dean, iar acesta a decis să nu-l lase să scape așa ușor.

Englezul supărat a decis să se răzbune într-un mod specific lui. Acesta a scris pe unul din pereții externi ai localului cu litere negre mari: „Vrei să îți fie vopsită casa? Nu fi ca Terry, plătește factura! Acum vei plăti!”

Clientul, al cărui nume este Mr. Taylor, își neagă vina, evident. El a declarat că va plăti zugravului doar 650 de lire sterline din cele 1.150 și că nu are de gând să dea restul banilor până când Reeves nu va vopsi și plintele.

La rândul său, Dean susține că inițial nu au avut așa înțelegere. Zugravul a înțeles că nu va reuși să ajungă la un numitor comun cu proprietarul viclean al clubului. Așa că el a găsit propria soluție pentru această problemă.

Tu cum ai fi procedat în situația acestui bărbat?