Moștenitoarea imperiului Swarovski s-a căsătorit! Vei fi UIMIT să afli greutatea rochiei și numărul de cristale de pe ea!

Victoria Swarovski este moștenitoarea imperiului Swarovski și la doar 23 de ani a avut o nuntă de poveste. Află mai jos de ce invitații au rămas surprinși de rochia ei de mireasă.

Tânăra cochetează cu muzică și este faimoasă în toată lumea. Alesul inimii este Werner Mutz, un om de afaceri din domeniul imobiliar din Austria, care are aproximativ 40 de ani.

Nunta a avut loc în Italia și a durat 3 zile.

Rochia a fost concepută de un designer vestimentar din Dubai, Michael Cinco și a costat-o pe tânăra mireasă aproape un milion de dolari.

Rochia a cântărit 46 kg și a fost ornamentată cu 500 de mii de cristale Swarovski.

Mireasa a purtat pantofi de la Jimmy Choo.

Cea de-a doua zi de sărbătoare a fost inedită. Fetele au purtat toate rochii de culoare roșie.

În plus, rochia avea și o trenă de 8 metri lungime.

La nunta lor au fost prezenți 250 de invitați.

Seara, mireasa și-a schimbat rochia albă cu o ținută mai ușoară.

Tortul a fost spectaculos și a avut cinci etaje.

Victoria Swarovski este fiica Alexandrei și a lui Paul Swarovski. Mama este jurnalistă, iar tatăl se ocupă de o afacere a familiei. În copilărie, Victoria a cântat în mai multe coruri. În 2016 ea a câștigat al nouălea sezon al concursului de dans Let’s Dance. Partenerul ei de dans a fost Erich Klann. În noiembrie 2010 a apărut un single de debut- One in a Million. În primii ani ai carierei sale, tânăra apărea în public sub numele de Victoria S., acum, însă ea își folosește numele adevărat. În 2014 ea a lansat împreună cu rapper-ul Prince Kay One melodia Beautiful .

Sursa