Monica Bellucci la 56 de ani: Actrița dezvăluie 3 trucuri, care o ajută să își mențină frumusețea fără injecții și materiale plastice

Actrița își menține forma excelentă fără a recurge la antrenamente epuizante și proceduri dureroase.
Privind-o pe Monica Bellucci, la 56 de ani, este greu de crezut, că aceasta într-adevăr este vârsta ei. Figura, fața, zâmbetul – totul iradiază frumusețe și tinerețe. Actrița te face să crezi că vârsta este într-adevăr doar un număr. Cum reușește să mențină o astfel de formă?

„Nu” exercițiilor extenuante și dietelor
Monica recunoaște că nu este una dintre cele care se vor ridica dimineața devreme pentru un antrenament. Îi este mai ușor să renunțe la pastele preferate pentru câteva zile pentru a obține forma dorită. Actriței nu îi place să numere caloriile și, pentru a ascunde kilogramele în plus – dacă apar brusc – poartă negru. Cu toate acestea, sportul este prezent în viața lui Bellucci. În timpul liber, face înot, kickbox, Pilates și yoga.
Actrița nu a optat niciodată pentru parametri perfecți. Ea își acceptă și își iubește corpul pentru ceea ce este și crede că nu există nimic mai sexy decât încrederea în sine. Chiar și după nașterea unui copil, actrița nu și-a făcut griji că își pierde forma, deoarece acesta este un proces natural.

Duș rece și minim machiaj
Este greu de crezut, dar actrița nu a fost supusă unei intervenții chirurgicale plastice. Îngrijirea pielii include demachierea și hidratarea. Este deosebit de important pentru Monica ca pielea ei să respire în timpul somnului. Pentru a menține elasticitatea și tonusul, actrița face un duș rece, după care hidratează bine pielea.

Bellucci iubește rujurile aprinse și le asortează cu dispoziția ei. Machiajul ei este destul de simplu: ruj și rimel. Acestea sunt „accesoriile” necesare care îi completează invariabil fiecare imagine.

Iubirea de sine și de personalitatea sa
Deși Monica este considerată una dintre cele mai atractive actrițe de la Hollywood, ea însăși crede că nu este vorba doar de frumusețe externă. Timpul schimbă inevitabil corpul și, mai devreme sau mai târziu, ridurile vor apărea pe față, iar figura nu va mai fi la fel ca în tinerețe. Cu toate acestea, acest lucru nu o înspăimântă deloc pe actriță. „Vreau să trăiesc mult, așa că trebuie să am răbdare și să mă împac cu ridurile atunci când apar”, spune ea.
Mai devreme, recunoaște Bellucci, obișnuia să bea câte un pahar de șampanie în fiecare zi și să fumeze câte o țigară, dar ulterior a renunțat la aceste obiceiuri. Cu toate acestea, dietele sunt interzise pentru ea. „Îmi place să pot face orice vreau, dar cu măsură”, spune actrița.
„Frumusețea evocă o anumită curiozitate, dar, așa cum a spus Oscar Wilde, durează doar cinci minute dacă nu ai altceva care să mențină vie curiozitatea respectivă. Nu cred că aș fi construit o astfel de carieră dacă aș fi doar frumoasă. Regizorii oferă muncă nu pentru frumusețe, ci pentru talent ”, este sigură Monica.