Misiune îndeplinită: Stilistul a acceptat provocarea de a transforma o bunică într-o femeie atrăgătoare!

După cum se știe, un stilist profesionist este capabil să creeze adevărate minuni. Dar nici munca lor nu este ocolită de critică.

Ruslan Tatyanin, stilist și make-up artist de clasă internațională locuiește la Moscova. El mai este cunoscut în lumea frumuseții drept „maestrul părului lung”. Ruslan a început să fie numit așa datorită preferinței lui de a lucra cu părul lung și de a crea adevărate capodopere din el. Coafurile pe care le inventează fascinează prin originalitatea și frumusețea lor.

Bărbatul a intrat în lumea modei și a stilului primind calificarea de coafor – designer de modă. Talentul său a fost observat imediat. La un an după absolvirea studiilor, a început să colaboreze cu reviste de modă, realizând coafuri pentru modele. Mai târziu, el a fost invitat să lucreze în calitate de stilist la televiziune.

În paralel cu activitatea sa, Ruslan a luat parte la diferite concursuri de competență profesională, inclusiv la cele internaționale.

Astăzi, stilistul are propria școală de frumusețe. El îi ajută pe începători în domeniul coafurii să devină adevărați profesioniști.

La una dintre emisiunile conduse de Ruslan a venit o femeie pe nume Tatiana. Despre ea se poate spune că este o femeie obișnuită de vârstă medie. Femeia deja are nepoți cu care adoră să se joace. De obicei, ajunse bunici, femeile preferă tunsori scurte. Însă, Tatiana nu și-a tăiat părul și îl purta mereu prins în coadă.

Ruslan a acceptat provocarea de a face dintr-o bunică o femeie atrăgătoare. Pe lângă coafură, femeia a obținut și un machiaj profesionist. Look-ul unei femei depinde mult de machiajul creat. Dacă se ascund cu pricepere imperfecțiunile pielii îmbătrânite, poți transforma chiar și o bunică într-o tânără frumoasă.

Stilistul a ales pentru Tatiana o coafură sub formă de bucle, care i se potrivesc excelent.

Machiajul a reușit să ascundă ridurile și problemele pielii.

Buclele lungi și bine îngrijite sunt întotdeauna asociate cu tinerețea.