Milionarul dansator, Gianluca Vacchi, dezvăluie rețeta succesului său: “În primul rând fii fericit, nu bogat!”

După ce a “aprins” internetul cu dansul său incendiar, milionarul italian, Gianluca Vacchi, a acordat primul său interviu, în care a dezvăluit secretul succesului său.

68352_0

În vârstă de 49 de ani, omul de afaceri Gianluca Vacchi a acordat un interviu pentru ediția rusă a revistei “Grazia”, în care a vorbit despre stilul și filosofia sa de viață.

Posesorul unei averi fabuloase, Gianluca Vacchi a dezvăluit că și-a făcut cont pe Instagram, acolo unde postează filmulețe amuzante, pentru a sparge stereotipurile și miturile care s-au creat în jurul elitei din Peninsulă.

68301_195884(1)

“Am decis să-mi fac cont pe Instagram pentru a demonstra că poți reuși, chiar dacă ești un distrat. Îmi place să distrug mitul care s-a creat în jurul oamenilor bogați din Italia. Conduc afaceri serioase – împreună cu familia deținem o companie mare care se ocupă de producția de ambalaje, a căror acțiuni sunt tranzacționate la bursa de valori din Milano – dar, cu toate astea, mă atârn lejer față de viață. Am un citat favorit care zice că “oamenii care nu râd nu pot fi serioși cu adevărat””, a declarat milionarul.

Gianluca a mai precizat că admiratorii săi îi apreciază gusturile în materie de vestimentație, în special abilitatea cu care reușește să treacă de la ținute business la cele excentrice, formate din pantaloni strălucitori și cămăși înflorate.

Gianluca Vacchi se autointitulează un dandy modern, căruia nu-i pasă de opinia publică, dar care îi respectă pe cei din jur, regulă după care se conduce în tot, chiar și în alegerea ținutelor.

13774264_723899497748179_1505441304_n

Iată cum descrie el secretul succesului său, în ansamblu.

“Consider că noua generație nu are eroi cu care ar putea să se identifice. Politicienii sunt compromiși iremediabil, și nu doar în Italia: ei nu mai inspiră tineretul din multe motive, unul dintre acestea fiind corupția. Afacerile sunt învechite și nu pot să țină pasul cu vremurile schimbătoare: multor nici nu le trece prin cap că succesul se construiește în tinerețe. Sportivii nu pot fi idoli pentru o lungă perioadă de timp pentru că au o carieră scurtă.

Deci, eu cred că secretul popularității mele este universal valabil: sunt bogat, am o viață sănătoasă și activă, și mă bucur din plin de ea. Și mai cred că oamenii s-au săturat să îi privească pe bogații care se simt vinovați pentru averea pe care o dețin și se jenează să se bucure de roadele muncii lor cinstite. De ce ar trebui să mă ascund? De ce ar trebui să stau departe de societate sau să mă ascund în spatele unei măști? Nu vă pierdeți mintea, dragi prieteni! Respectați-i pe cei din jur, munciți mult, dar nu uitați să vă bucurați din plin de viață. De asta și ne este dată. Unul dintre motto-urile mele preferate spune: “În primul rând fii fericit, nu bogat””, a mai declarat Gianluca Vacchi.