Mi-am găsit o amantă, doar că nu a mers totul așa cum planificam…

M-am hotărât să-mi înșel soția. Mariajul nostru trecea printr-o perioadă nu prea bună – rutină, certuri, copii.

La serviciu venise o angajată nouă, care nu m-a lăsat indiferent – tânără, energică, zâmbitoare, care nu știe ce înseamnă rutină și familie. Am început să-i fac curte, îi ofeream flori, mergeam să luăm masa prin restaurante. Soției îi spuneam că am mult de lucru sau că am anumite treburi prin oraș.

Într-o sâmbătă urma să ne întâlnim la ea acasă, am petrecut o seară plină de pasiune și m-am întors extrem de satisfăcut. Așa cum starea mea de bine nu am putut s-o ascund, soția și-a dat seama de aventura mea, dar nu a zis nimic. Mi-a pus masa și a ieșit din bucătărie, a zis că e obosită și că va spăla mâine vasele.

Și într-adevăr era obosită, când am intrat în dormitor, deja dormea îmbrăcată și nepieptănată, cred că nu mai avuse puteri să se pregătească pentru somn.

Pe noptieră stătea un album cu pozele noastre din tinerețe. Mi-am oprit privirea la una dintre fotografiile de pe timpul când mi-am întâlnit abia soția. Era frumoasă, zâmbitoare, plină de viață și eu aveam la fel un chip fericit. Mi-am amintit cât de emoțiat eram când am început s-o curtez, nu dormeam nopțile.

Nici în noaptea ceea nu am reușit să închid un ochi, m-am gândit la ea, la noua mea aventură, la problemele din familie, la rutină…Și mi-a apărut o dorință atât de arzătoare de a-mi vedea soția la fel de fericită ca la început. Și atunci mintea mea s-a luminat! Tot ce trebuia să fac este să încep să-mi curtez soția din nou. Să mergem la restaurant, să-i dăruiesc flori, să-i spun că o iubesc…

Așa și am făcut, chiar de la 5 dimineață am sunat-o pe mama și am rugat-o să stea în acest week-end cu copiii. Am ieșit repede până la florăria din centru care lucrează 24/24 și i-am luat un buchet mare de flori, așa încât la 6 dimineața, când s-a trezit soția, o așteptam cu florile și cu micul dejun pregătit.

Nu pot să vă transmit câtă fericire am citit în ochii ei, chiar dacă era cu cearcăne și cu părul nepieptănat. Următorul lucru pe care l-am făcut a fost să mă despart de amantă ( nu vă imaginați ce ușurare). A doua zi soția mea a mers la coafor, pentru că seara aveam programată o ieșire la film și la restaurant.

Sincer să vă spun: nu mi-a venit să cred că soția mea doar în două zile a redevenit cea de altădată, cea în care m-am îndrăgostit și imediat mi-am dat seama că eu am fost cel care am transformat-o în ceea ce m-a făcut să-mi doresc alte femei.

Băieți, experiența mi-a arătat că femeia este oglinda bărbatului său. Dacă va fi ea fericită, vei fi și tu! Convinge-te de asta!

Sursa