Manichiura cu efect perlat: 15 idei la modă care îți vor sublinia eleganța!

Vei fi de acord că unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei, de aceea chiar dacă ești nevoită să rămâi acasă în izolare, simți nevoia de a fi frumoasă și îngrijită. Așa cum dispoziția ta depinde de lucrurile care te înconjoară, nu ezita să te răsfeți cu o manichiură proaspătă și frumoasă. Optează pentru simplitate și eleganță, punând accent pe detaliile atent alese.

Chiar dacă manichiura cu efect perlat a fost în vogă anul trecut, aceasta rămâne a fi o tendință incontestabilă datorită eleganței și feminității sale. Cu siguranță, modelele de unghii pe care le alegem sunt o dovadă a originalității noastre și o modalitate de a ne demonstra caracterul și preferințele estetice.

Îți propunem câteva modele gingașe de manichiură cu efect perlat, care o să te cucerească! 

Lacurile de unghii cu efect perlat sunt destul de des întâlnite în manichiura bloggerițelor fashioniste din întreaga lume. Acesta este ușor de aplicat, iar efectul este unul surprinzător.

Fiind un model de manichiură foarte rafinat, acesta se asortează perfect cu accesorii și piese vestimentare subtile.

Culorile extrem de elegante și delicate îți vor accentua foarte bine personalitatea. Cu o astfel de alegere, nu vei da greș, indiferent de ocazie.

Oja sidefată se potrivește atât pentru unghiile lungi, scurte, dar și pentru orice formă a manichiurei.

Unghiile cu aspect sidefat îți pot aduce aminte de ojele de altă dată ale mamei, pentru că au ceva asemănător cu acele nuanțe.

Într-un fel sau altul, perlele rămân a fi un simbol al eleganței clasice care nu iese din modă niciodată.

Îți place manichiura cu efect perlat? Ai purta astfel de modele sau preferi altfel de texturi și nuanțe?