„Lista neagră”: Un designer a numit 5 articole vestimentare pe care nu le-ar purta niciodată!

Ne place să vorbim despre stil, despre modă. Urmărim tendințele actuale și discutăm cele mai câștigătoare ținute. Dar iată ce m-am gândit: de ce nu există o listă cu lucrurile care nu pot fi purtate? Niciodată, în niciun caz… Am decis să încep cu mine și cu propria mea „listă neagră”.

1.Blana de nurcă

Fiecare fată tânără și promițătoare care ajunge în capitală are o dorință inevitabilă de a obține o haină de blană scumpă. Să mă ierte toate deținătoarele acestor articole, dar pentru mine haina de blană este ceea ce nu voi îmbrăca niciodată! Argumentele mele sunt simple și transparente: pentru a obține o singură haină, este nevoie de a lua viața a 200 – 300 de animale (depinde de bană și dimensiunile animalelor).

2.Blugii cu strasuri

Pentru mine, cuvântul „strasuri” este un sinonim al prostului gust. Blugii cu strasuri nu au nicio legătură cu stilul. Lăsați strălucirea și strasurile în trecut sau cel puțin, dacă este imposibil fără ele, pe bluze sau pantofi. Pantalonii din denim ar trebui să fie simpli, fără decor suplimentar și să se așeze bine pe figură.

3.Adidașii cu platformă

Sincer vorbind, acest tip de încălțăminte îmi pare groaznic. Nu cunosc niciun bărbat căruia i-ar plăcea să vadă picioarele feminine încălțate în așa ceva. Nu am înțeles niciodată scopul acestui model de pantofi. Recomand ca aceștia să fie înlocuiți cu o pereche de adidași de formă clasică, de culori îndrăznețe sau chiar neon. Stilat, concis, frumos!

4.Pantalonii evazați

Nu cred că voi purta vreodată pantaloni evazați. Acest model a făcut parte inițial din uniforma marinarilor. În anii ’10 – ’30 aceștia erau purtați în Marina SUA. Mai târziu, în anii ’70, pantalonii evazați s-au transformat într-unul dintre simbolurile epocii date, datorită subculturii hippie. Totuși, pentru mine acest model este inacceptabil, mai ales dacă acoperă complet pantofii!

5.Șapca de blană

Ei bine, ce pot să mai adaug? Purtând o astfel de șapcă te transformi imediat într-o bătrână, aceasta adăugându-ți 15 – 20 de ani. Nu fi mirată dacă ți se oferă locul în metrou! Arată foarte ridicol. Optează pentru o căciulă tricotată sau o pălărie elegantă, acestea vor fi o alegerea mult mai actuală!

Acum e rândul tău: spune, ce nu ai îmbrăca niciodată, în niciun caz?