Life list: 100 de lucruri pe care să reușești să le faci de-a lungul vieții!

Poate că mulți dintre cititorii acestui articol au privit filmul „The Bucket List”. Un film despre realizarea obiectivelor și împlinirea dorințelor în timp ce încă ești în viață. Aceeași idee a mai fost și în filmul „Knockin’ on Heaven’s Door”, dar din anumite motive puțini oameni folosesc Life list-ul. În zadar, pentru că această abordare poate aduce beneficii incredibile în atingerea obiectivelor și găsirea armoniei în viață.

Cum să întocmești un Life list? 

O listă de 100 de puncte pe care trebuie să le îndeplinești pe parcursul vieții îți poate schimba complet starea actuală. Poți include mai multe puncte, pentru cineva și 50 pot fi suficiente, dar există o oarecare magie în cifra de 100. Îți dorești să-ți trăiești viața din plin, sută la sută?

Întocmește lista în mod responsabil. Înainte de a începe realizarea punctelor trebuie să fii sigur, că obiectivul pe care ți l-ai pus este al tău și nu este „împrumutat” de pe altă listă. Aici trebuie să îți asculți vocea interioară și să te întrebi de mai multe ori: îmi doresc cu adevărat asta sau este o dorință impusă din exterior?

Sfatul este următor: Nu încerca să tinzi spre bunuri materiale, cum se spune: vindecă-ți sufletul cu senzații. Întreabă-te: ce fel de impresii ai vrea să experimentezi?

După ce ai întocmit lista lucrurilor pe care ai vrea să le faci înainte de a ajunge în sicriu, vor începe să se întâmple minuni. Posibil ai vrea să începi cu punctele mici și să le realizezi rapid. Dar Universul are propriile legi și, de îndată ce îți faci Life list-ul, cineva îți poate propune un proiect interesant, a cărui implementare îți va permite să bifezi un punct în lista ta.  Adică, totul se va întâmpla așa cum ne place nouă, de la sine.

Acționează! 

Este important nu doar să scrii Life list-ul și să-l arunci într-un sertar, ci să acționezi și să îndeplinești punctele dorite. Rămâi inspirat și acționează!

Dorințele îndeplinite din lista ta pot avea un impact incredibil asupra vieții tale. Dacă vei lua acest proiect în serios, poți face din viața ta o adevărată capodoperă!