La cei 42 de ani ai săi, o britanică a devenit mamă pentru a 20-a oară! Familia ei este cea mai numeroasă din țară!

Britanica Sue Redford, la cei 42 de ani ai săi, a devenit mamă pentru a 20-a oară. Această familie este considerată cea mai numeroasă din Marea Britanie, dar Sue a luat deja decizia: cu siguranță, fiul Archie va deveni ultimul lor copil!

Femeia susține că ea și soțul ei, Noel, în vârstă de 46 de ani sunt foarte fericiți, dar acest copil este cu siguranță ultimul. Deși, Sue vorbește despre cât de neobișnuit este să simți că nu vei mai avea copii, ea recunoaște că e timpul să se odihnească deja.

Băiețelul pe nume Archie s-a născut prematur, dar asta nu i-a afectat deloc sănătatea. Medicii de la spital au întâlnit-o pe Sue, ca de fiecare dată, ca pe un prieten apropiat.

În familia Redford cresc 10 băieți și 9 fete. Cel mai mare este Chris, în vârstă de 28 de ani, iar cel mai mic membru (înainte de nașterea lui Archie) era Phoebe, în vârstă de 1 an. Archie a devenit cel de-al 11-lea fiu și acesta este un număr minunat la care ei ar trebui să se oprească, spune mama lor.

Fiica cuplului Redford, pe nume Sophie, este și ea mamă a trei copii deja. Așadar, Sue și Noel nu sunt doar părinți fericiți, dar și bunici.

Sue a născut primul ei copil la doar 14 ani. Ea nu s-a speriat de sarcina timpurie și își iubea nespus de mult fiul. Imediat ce a împlinit vârsta potrivită, Noel și Sue s-au căsătorit.

Noel spune că el și soția își doreau trei copii, dar apoi au decis: cu cât familia este mai mare, cu atât mai bine.

Familia numeroasă locuiește într-o casă imensă cu zece odăi. Iar drept transport folosesc un microbuz.

Copiii și-au primit cu mare bucurie fratele mai mic. Fiecare dintre ei a fost fericit să îl îmbrățișeze pe mezin.