La 80 de ani se machiază mai iscusit decât unii make-up artiști! Filmulețul ei are milioane de vizualizări!

Desigur, cu toții suntem pentru naturalețe, mai ales când vine vorba de frumusețea unei femei. Însă, produsele cosmetice au reușit demult să devină unul dintre principalii tovarăși în viața femeilor.

Din păcate, multe dintre femeile noastre, după șaizeci de ani, renunță să mai aibă grijă de felul în care arată. „Sunt bătrână, de ce să mă machiez?” – poți auzi astfel de cuvinte de la ele. Și este un fenomen destul de trist. Până la urmă, chiar și atunci când începe să-și dădăcească nepoții (sau chiar strănepoții), ea nu încetează să fie femeie.

Pe de altă parte, o cu totul altă poziție în această chestiune o au femeile din Occident.

Această locuitoare a Statelor Unite, pe nume Joanna Hopkins, are șaptezeci și opt de ani. Ea nu își dorește să arate bătrână și folosește produsele cosmetice mult mai iscusit decât majoritatea make-up artiștilor.

Pentru transformarea ei, Joanna și-a curățat mai întâi intens pielea, a aplicat un primer, fond de ten și pudră. Astfel, tenul ei a devenit mat.

Următorii pași: aplicarea conturului și a rujului.

Apoi, cu un creion, Joanna își desenează sprâncenele și le accentuează cu ajutorul fardurilor.

Pentru look-ul ei, femeia a ales machiajul cu săgeți. Excelent!

Iar pentru finalizarea imaginii: o perucă și cercei.

Asta-i tot, transformarea i-a reușit. Întâlnind-o pe stradă, cu greu îți poți da seama că această femeie frumoasă va împlini curând optzeci de ani.

Întregul proces, Joanna l-a publicat pe Internet. Timp de o lună, filmulețul ei a adunat peste două milioane de vizualizări pe YouTube. Probabil, ideea ei merită toate aplauzele noastre, pentru că ea le-a arătat femeilor în vârstă că nu este nevoie să își neglijeze aspectul, indiferent de vârsta pe care o au.